Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Alpha Παντού: Αυτή είναι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει το Happy Day

Από την Δευτέρα 12 Ιουλίου

Alpha Παντού: Αυτή είναι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει το Happy Day
News 01.07.2021 16:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Από την Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά στις 10.00 έρχεται στον Alpha η εκπομπή «Alpha Παντού», η οποία πρόκειται να αντικαταστήσει το Happy Day.

Η ανακοίνωση του Alpha για την νέα εκπομπή

Η πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού, επιστρέφει στον Alpha, από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι.

Infotainment διάθεση με χαμόγελο και ισορροπημένες δόσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Πλούσια θεματολογία. Γρήγορη εναλλαγή θεμάτων για να γίνουν όμορφα τα πρωινά μας. Ειδήσεις, πρόσωπα της επικαιρότητας, ταξίδια και ενημέρωση από όλη την χώρα, με επίκεντρο την ελληνική περιφέρεια.

Ακόμα, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές, όπου με την συμμετοχή τους, θα ενημερωνόμαστε για ό,τι μας απασχολεί.Και όχι μόνο! Viral ειδήσεις, νέα της σόου μπιζ και πληροφορίες για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας

Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, θα γίνουν η καθημερινή μας πρωινή συντροφιά.

Μαζί τους και όλη η ομάδα ενημέρωσης του Alpha.

Αρχισυνταξία: Μαρία Κολοβού, Γιώργος Γρηγοριάδης.

Και φέτος το καλοκαίρι, το ραντεβού είναι στον Alpha: «Alpha Παντού»!

Από τον ALPHA στο μεταξύ φημολογείται ότι πρέπει να φύγει η Αγγελική Νικολούλη!

Το email που στέλνει ο ALPHA σε όλους τους εργαζομένους του

Ένα προειδοποιητικό email έστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA στους εργαζομένους του όσον αφορά την διαδικασία που θα ακολουθήσουν από Σεπτέμβρη για όσους δεν θελήσουν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, εκτός του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, ευθύνονται και έναντι των άλλων συναδέλφων».

Και τους προτρέπει πως «όσοι δεν έχετε προγραμματισμένα ραντεβού, θα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα».

Και καταλήγει: «Η εταιρεία έχει την υποχρέωση να προστατεύσει την υγεία των εργαζομένων/συνεργατών. Ως εκ τούτου από 1η Σεπτεμβρίου 2021 θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Επισημαίνουμε τέλος ότι η εταιρεία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες».

Μια από τις συνεργάτιδες του σταθμού που δεν κινδυνεύει βέβαια είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή που έχει ήδη εμβολιαστεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλοκαίρι #Not: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη

Τηλεθέαση 30/06: Αναλυτικά τα νούμερα του δυναμικού κοινού

Share