Τζούλια Νόβα: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφο της - Αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα

«Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή απο μια αληθινή σφιχτή αγκαλιά;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζούλια Νόβα: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφο της - Αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα

Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ φαίννεται πως είναι αυτή την περίοδο η όμορφη Τζούλια Νόβα και δεν το κρύβει, μιας και μας συστήσει για πρώτη φορά τον αγαπημένο της.

Μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου, η καλλονή Τζούλια έχει προχωρήσει τη ζωή της και μάλιστα ο νέος της σύντροφος είναι ο Μιχάλης Βιτζηλαίος.

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι αρκετά αθλητικός τύπους, και ασχολείται με κάθε είδους extreme sport, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ και καταβάσεις καταρρακτών.

Η Τζούλια, μετά από αρκετούς μήνες κοινής πορείας με τον σύντροφο της, αποφάσισε να ανεβάσει και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Η φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα με τον σύντροφο της

«Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή σφιχτή αγκαλιά;» έγραψε στη λεζάντα.

«Μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση»

«Ναι, μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση. Η μία φορά ήταν διακριτική, ενώ στην άλλη περίπτωση μου είπε “για να κάνεις κάτι σε αυτή την δουλειά, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, δυστυχώς πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα”. Μου είπε “ίσως να βρεις και έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να πάρεις δικιά σου εκπομπή, αλλιώς καμία δεν παίρνει εκπομπή”» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Η ίδια, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι σε έναν εργασιακό χώρο, επειδή ήταν η πιο μικρή, της φέρονταν και της μιλούσαν με άσχημο τρόπο.

Τζούλια Νόβα σεξουαλική παρενόχληση

«Είχα περίεργες συμπεριφορές από ανθρώπους σε συνθήκες εργασίας. Δεχόμουν κατά κάποιον τρόπο ψυχολογικό πόλεμο. Όποτε συνέβαινε κάτι, έριχναν όλες τις ευθύνες σε εμένα. Ήμουν η μικρότερη στο περιβάλλον εκείνο. Όταν υπήρχαν καθυστερήσεις, μου μιλούσαν σε πολύ υψηλούς τόνους και μου έλεγαν “μη ξαναγίνει”, αλλά μου το έλεγαν με άσχημο τρόπο και φωνές. Με ουρλιαχτά, μου φώναζαν.

Στην αρχή ήμουν διστακτική να φωνάξω κι εγώ, γιατί δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι είμαι συνεπής. Στη συνέχεια, δεν άντεξα και εγώ και άρχισα να μιλάω πιο άσχημα και μετά σταμάτησαν. Δυστυχώς, στον χώρο μας, για να μπορείς να έχεις μια ωραία συνεργασία, πρέπει με τον τρόπο σου να επιβληθείς. Αν δείξεις πιο αδύναμος, δυστυχώς σε καβαλάνε» είπε χαρακτηριστικά.