Συγκινεί η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πέρασα μια γέννα επεισοδιακή, δύσκολη αλλά και...»

«Ξαφνικά ένιωθα πόνους κοντά στον όγδοο μήνα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πέρασα μια γέννα επεισοδιακή, δύσκολη αλλά και...»

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες" βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την δύσκολη εγκυμοσύνη που πέρασε, όταν η κορούλα της γεννήθηκε 1.100.

Η εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την εγκυμοσύνη της

«Η κόρη μου γεννήθηκε πρόωρα, 8 μηνών και ήταν 1.100. Ήταν μια εγκυμοσύνη η οποία ήταν μια χαρά και ξαφνικά ένιωθα πόνους κοντά στον όγδοο μήνα. Και επειδή πάντα αυτά θέλω να τα βιώνω μόνη μου, χωρίς να αγχώνω τους γύρω μου, πήγαινα μόνη χωρίς τον Χάρη στους γιατρούς», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια που πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της,

Και συνέχισε: «Πέρασα μια γέννα επεισοδιακή, δύσκολη αλλά και πολύ γλυκιά γιατί ήταν ένα ταξίδι που μου έμαθε πολλά πράγματα. Με άλλαξε σε πολλά σαν άνθρωπο».

«Όλο αυτό το βίωσα με μεγάλο στρες γιατί θα μπορούσα να είχα πάθει μια ρήξη και ο γιατρός φοβόταν για τη δική μου τη ζωή αλλά και του παιδιού», ολοκλήρωσε.

«Μιλάω ως μάνα...»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά. Τα λόγια της συγκίνησαν καθώς μίλησε με τον πιο τρυφερό τρόπο για το μωράκι που είδε με τα ματάκια του τη μαμά του να φεύγει από τη ζωή.

Όπως έκανε λίγο πριν και η Ναταλία Γερμανού, έτσι και η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε θέση για την υπόθεση που έχει αφήσει το πανελλήνιο να παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις.

«Αυτή τη στιγμή μιλάω ως μάνα… Αυτό το παιδί, το οποίο γεννήθηκε και καταλαβαίνετε με τι βιώματα θα μεγαλώσει. Αυτό το παιδί στιγματίστηκε πριν καν αρχίσει να καταλαβαίνει τον κόσμο. Θέλω να κάνω προσωπική έκκληση σε όλους μας να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά – δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά πιστέψτε με το ψάχνω – και θα κάνω τα πάντα για να βρω έναν τρόπο, ώστε όλοι εμείς να του σταθούμε και να του δείξουμε ότι ο κόσμος έχει και όμορφη πλευρά.

Οι ψυχές δεν γιατρεύονται, εκεί πρέπει να γίνουμε μια ασπίδα, μια μεγάλη αγκαλιά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο να μπορέσουμε να δείξουμε στο βρέφος την όμορφη πλευρά της ζωής.

Εμείς οι γονείς είμαστε αυτοί που πλάθουμε ανθρώπους, υγιείς ή δολοφόνους, ή θύματα. Θέλει μεγάλη προσοχή το πώς προετοιμάζεις ένα παιδί. Να πλάθουμε παιδιά που νιώθουν σίγουρα για τον εαυτό τους, να είναι δυνατά και μεγαλώνοντας ως γυναίκες» τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.