Γρηγόρης Γκουντάρας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Ευτυχείτε

«Σήμερα έκλεισε μία υπέροχη διετία με την Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Γκουντάρας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Ευτυχείτε

Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, με την ίδια να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Το σημερινό φινάλε έληξε με τραγουδία, χορούς αλλά και αρκετά κλάματα από όλους τους συντελεστές της εκπομπής, με το κλίμα να είναι αρκετά συγκινητικό.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως κάπου εδώ τελειώνει και η συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος αποχωρεί από το OPEN και παίρνει μεταγραφή για ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος, λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, μιλώντας για την αποχώρηση αυτή, με τον δημοσιογράφο να είναι αρκετά συγκινημένο.

Η πρώτη ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά το τέλος του Ευτυχείτε

«Σήμερα έκλεισε μία υπέροχη διετία με την Κατερίνα και την υπέροχη ομάδα της‼️Τους ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά για την υπέροχη αγκαλιά που άνοιξαν για εμένα…

Ήταν δύο καταπληκτικά χρόνια,ήταν μία καταπληκτική συνεργασία✔️Κατερίνα @katken85 αγαπημένη μου,όσο τίμια,δοτική και γενναιόδωρη είσαι τηλεοπτικά,άλλο τόσο είσαι και ως άνθρωπος και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό‼️‼️‼️Να ξέρεις πως θα είμαι πάντα δίπλα σου❤️Ευχαριστώ τη διοίκηση του @opentvgr✔️

Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία,θα είστε πάντα στην καρδιά μου❤️».

Τι απαντά ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση και έτσι ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε στο ενδεχόμενο μιας ακόμη συνεργασίας τους.

Μέσα από τη συχνότητα του Μega πρόκειται να δούμε την όμορφη παρουσιάστρια και την επιστροφή αυτή την σχολίασε φυσικά και η εκπομπή της Κατερίνας Κινούργιου.

Η παρουσιάστρια μέσα σε όλα ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα αν θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να απαντά: «Αν δεν γινόταν η συνάντηση (στην τελευταία εκπομπή) δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία. Από αυτή τη συνάντηση και μετά κατάλαβα ότι όλα είναι δουλειά.

Γρηγόρης Γκουντάρας ενδεχόμενο συνεργασία με Ελένη Μενεγάκη

Πρέπει να βγαίνουν πάντα στην άκρη οι συναισθηματισμοί και να βάζεις πάντα κάτω την πρόταση, όποια και αν αυτή είναι και να δεις αν σε συμφέρει. Μέχρι αυτή τη συνάντηση ήμουν πάνω σε ένα συννεφάκι και δεν τα έβλεπα όλα σαν δουλειά. Τώρα πλέον αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου και πρέπει να κουβεντιάζεις όλα.».