Μαρία Ηλιάκη: Βίντεο από βόλτα στην Ζυρίχη με τον σύντροφό της και τη νεογέννητη κόρη τους

Ότι πιο γλυκό έχουμε δει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ηλιάκη: Βίντεο από βόλτα στην Ζυρίχη με τον σύντροφό της και τη νεογέννητη κόρη τους

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του άντρα της, Στέλιου Μανουσάκη αλλά και έχοντας στην αγκαλιά της την νεογέννητη κορούλα της.

Η Μαρία είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media και λίγες ημέρες μετά την υπέροχη φωτογραφία του θηλασμού που δημοσίευσε, ανέβασε στα stories της ένα βίντεο από τους τρεις τους που πάνε βόλτα στην Ζυρίχη.

Το χαμόγελο και η ευτυχία δεν κρύβονται από το πρόσωπό της!

Η οικογένεια της Ηλιάκη στην Ζυρίχη

Το μυστικό της για να επανέλθει στα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη

«Είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως βοήθησε το σώμα μου πριν και μετά την εγκυμοσύνη, για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Σας είπα για τη διατροφή. Σίγουρα ο θηλασμός παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει πολύ το σώμα να επανέλθει. Και επίσης, αυτό που θεωρώ πως εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ πριν και μετά την εγκυμοσύνη, είναι το πιλάτες. Πριν γνωρίσω τη Μάντη Περσάκη δεν πίστευα ποτέ ότι το πιλάτες μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα στο σώμα. Είχα κάνει τα πάντα…

Αυτά που είδα στο σώμα μου με το πιλάτες, πραγματικά είναι εντυπωσιακά. Το πιλάτες είναι για μένα η τέλεια μορφή άσκησης, γιατί δίνει στο κάθε σώμα αυτό που κάθε σώμα έχει ανάγκη. Κι αν το κάνεις σωστά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάθεις τίποτα. Για αυτό το αγαπώ τόσο πολύ και δεν το σταμάτησα ούτε στην εγκυμοσύνη. Από τον 4ο μήνα και μετά έκανα ελαφριές ασκησούλες, αλλά έκανα πιλάτες και στην εγκυμοσύνη, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.