Φαίη Σκορδά: Έξοδος σε θερινό σινεμά και όχι μόνη

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Έξοδος σε θερινό σινεμά και όχι μόνη

Τι κι αν χώρισε από τον Νίκο Ηλιόπουλο λόγω... τρίτου προσώπου; Η Φαίη Σκορδά δεν θα είναι ποτέ μόνη στην ζωή αφού έχει δίπλα της τους δυο μεγάλους έρωτες της ζωής της, τα παιδιά της!

Το βράδυ της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά επισκέφτηκε μαζί με τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη ένα θερινό κινηματογράφο. Μαμά και γιοι απόλαυσαν την παιδική ταινία κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, ενώ έφαγαν και τα αγαπημένα τους σνακ.

Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram δύο στιγμιότυπα από την έξοδό τους.

Οι αναρτήσεις της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά παιδιά

Σκορδά χωρισμός

Οι χρυσοί κανόνες της Φαίης για τέλειο κορμί!

Λένε πως το σώμα «θυμάται». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που παρ' ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα − για τα καλλίγραμμα πόδια της έχουν γραφτεί ύμνοι, άλλωστε.

Όμως λίγο το καλοκαίρι που πλησιάζει και λίγο το γεγονός ότι δεν θέλει γενικά να αναπαύεται στις δάφνες της, την έκαναν να αλλάξει γνώμη και την οδήγησαν στην πόρτα της personal trainer, με την ίδια να ακούει πιστά τις συμβουλές της πολύπειρης Ντίντας Νάστου που είναι «σύμμαχός» της σε αυτή τη νέα προσπάθεια...

Στόχος της, να επανέλθει στη φυσική κατάσταση που είχε πριν από δύο χρόνια, και επειδή γυμναστική χωρίς διατροφή δεν γίνεται, έχει αλλάξει και το διαιτολόγιό της. Από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα. Δίνοντας το καλό παράδειγμα, η ίδια μοιράζεται τα διατροφικά της μυστικά −όπως και τις τυχόν ατασθαλίες που κάνει− με τις θαυμάστριές της και με το Youweekly.gr, που σας παρουσιάζει ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

  • Πρωινό: Καφές & βραστό αβγό με αλάτι και πιπέρι
  • Μεσημεριανό: Φιλέτο με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι
  • Βραδινό: Κοτόπουλο στη σχάρα με βραστά καρότα και σπαράγγια, με λάδι, λεμόνι και αλάτι