Κρίστιαν Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Χαμογελαστός μετά την ανακοπή καρδιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρίστιαν Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Όταν ακούς την λέξη Euro είναι πλέον το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Ο Κρίστιαν Έρικσεν μονοπώλησε το ενδιαφέρον φέτος όταν υπέστη στον αγώνα τη Φινλανδία καρδιακή ανακοπή, κατέρρευσε, αλλά σώθηκε χάρη στον απινιδωτή και τις προσπάθειες των γιατρών!

Από τότε, ο 29χρονος Δανός μέσος προσπαθεί να ηρεμήσει και να ζήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να συνεχίσει τη ζωή του.

Η πρώτη του φωτογραφία ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθε χάρη στην επιθυμία ενός 11χρονου θαυμαστή του. Πιο συγκεκριμένα ο μικρός Μπιορν Μπιντζους συνάντησε τον Κρίστιαν Έρικσεν στην παραλία στο Tisvilde, περίπου 60 χλμ βόρεια της Κοπεγχάγης και ανέβασε την κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

«Ήμουν νευρικός και δεν μπορούσα να μιλήσω, αλλά όταν του ζήτησε δεν αρνήθηκε. Φαινόταν υγιής και φρέσκος, ήταν πολύ ωραίο να τον βλέπεις» τόνισε ο 11χρονος στην ΒΤ και στην ανάρτησή του έγραψε «Είμαι τυχερός, βρίσκομαι με τον πιο διάσημο άνδρα στον κόσμο».

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αγκαλιά με τον θαυμαστή του

Κρίστιαν Έρικσεν εξιτήριο

Τα πρώτα του λόγια μετά την ανακοπή

«Μετά από λίγα λεπτά καρδιακού μασάζ, ο Ερικσεν επέστρεψε στην ζωή με την βοήθεια ενός απινιδωτή. Περίπου τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, ο παίκτης άνοιξε τα μάτια του και ήμουν σε θέση να του μιλήσω απευθείας. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή γιατί σε τέτοιου είδους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, στην καθημερινή ζωή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ χαμηλότερες», δήλωσε αρχικά ο Γενς Κλάινφλεντ

Ο Γερμανός ιατρός, αποκάλυψε ότι κοίταξε τον παίκτη της Ίντερ και τον ρώτησε: «Λοιπόν, επιστρέφεις μαζί μας»; Με τον Ερικσεν να απαντά: «Ναι, είμαι πίσω μαζί σας... Είμαι μόλις 29 ετών γα@@το».

«Εκείνη την στιγμή, σιγουρέυτηκα ότι ο εγκέφαλός του δεν είχε υποστεί βλάβη και ότι είχε επιστρέψει εντελώς», συνέχισε ο γιατρός, επισημαίνοντας ότι «ο Έρικσεν απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να εγκατασταθεί ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός, προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο».

«Ήμουν 99% σίγουρος στο στάδιο ότι θα έφτανε στο νοσοκομείο και ότι η κατάστασή του θα παρέμενε σταθερή», συμπλήρωσε ο Κλάινφελντ