Στην φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής μέλος για λόγους υγείας

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής μέλος για λόγους υγείας

Με μια απώλεια ξεκίνησε η εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, καθώς μέλος του πάνελ βρέθηκε εκτός, με την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει το λόγο που δεν θα βρίσκεται σήμερα 5/7 στην παρέα τους.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια στην έναρξη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν θα βρεθεί στο πλατό, ωστόσο θα επιστρέψει αύριο 6/7, καθώς έχει κάποιο θέμα με την υγεία του.

Όσα είπε η Καραβάτου για την απώλεια του Κωνσταντινίδη από τους Κου Κου

«Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Τι ωραία μέρα σήμερα, Δευτέρα! Είναι η πέμπτη τελευταία ημέρα από το τέλος των “Κούκου” και είστε συντονισμένοι εδώ στα Star, αλλά είμαστε όλοι μαζί νοητικά, γιατί ο Στέφανος δεν είναι μαζί μας σήμερα. Θα είναι ελπίζω μαζί μας αύριο. Περαστικά. Μας λείπεις πάρα πολύ και σε περιμένουμε.», είπε η Κατερίνα Καραβάτου. Πως τα πάει ωστόσο η παρουσιάστρια σε τηλεθέαση;

«Εάν τελειώσουν οι Κου Κου, τελείωσαν! Η Κατερίνα Καραβάτου θα κάνει...»

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την εκπομπή των Κου Κου, αλλά και τις φήμες που θέλουν την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, να φεύγει από το STAR και να βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη.

Διανύουμε τη χρονιά που αποχαιρέτησες μία μεγάλη αγάπη σου, τη Φωλιά των Κου Κου. Σου λείπουν;

Βεβαίως μου λείπουν. Τους αποχαιρέτησα μόνο τηλεοπτικά. Την ποιότητα της ζωής μου τη μετρώ στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργώ. Έχω μοιραστεί τέσσερα χρόνια με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί που έχουμε χτίσει είναι ζωντανοί. Όταν επενδύεις τον χρόνο και τον εαυτό σου σε μία σχέση, μπορείς να την ξαναβρείς από εκεί που την άφησες.

Λέγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα φύγει από το Star Channel. Ίσως έχεις διαβάσει σχετικά.

Όχι. Δεν ασχολούμαι! Δε μπαίνω καθόλου στη διαδικασία να σχολιάζω, να διαβάζω ή να μετράω αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, οι οποίες δεν προέρχονται από μία πηγή που να φέρει την άμεση ευθύνη. Είναι χάσιμο χρόνου ουσιαστικά.

Κρατερός Κατσούλης Kατερίνα Καραβάτου Στη φωλιά των Κου Κου εξελίξεις

Θα σε στεναχωρήσει αν κλείσει ο κύκλος της εκπομπής; Τα νούμερα τηλεθέασης, βέβαια, που σημείωσε φέτος ήταν κατά περιόδους χαμηλή.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα.