Η δημόσια έκκληση της Σμαράγδας Καρύδη στο Instagram

«Χθες το βράδυ έχασα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η δημόσια έκκληση της Σμαράγδας Καρύδη στο Instagram

Δημόσια έκκληση έκανε η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κινητοποιώντας τους ντόπιους της Σκύρου. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός έχασε το πορτοφόλι της και αν μπορεί κάποιος να την βοηθήσει ή να το πάει στο αστυνομικό τμήμα ή σε τοπικό μαγαζί.

Ενώ, όπως έγραψε στην ανάρτηση της, την ενδιαφέρουν περισσότερο τα χαρτιά που έχει μέσα, παρά τα χρήματα, για αυτό και αν αυτός που το βρει έχει ανάγκη λεφτά, μπορεί να τα κρατήσει.

Η έκκληση της Σμαράγδας Καρύδη για το πορτοφόλι της

«Αγαπητοί μου συμπολίτες κυρίως της Σκύρου (ντόπιοι ή τουρίστες) χθες το βράδυ έχασα το πορτοφόλι μου κάπου μεταξύ πλατείας Σκύρου και πάρκινγκ. Αν το βρει κανείς θα παρακαλέσω να το παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα Σκύρου ή μαγαζί “Σταμάτης Φτούλης σκυριανά κεραμικά”. Αν αυτός που θα το βρει έχει τεράστια ανάγκη τα χρήματα και θέλει να τα κρατήσει, παρακαλώ ας παραδώσει τουλάχιστον το υπόλοιπο που έχει όλα αυτά τα χαρτιά, ταυτότητες και διπλώματα που θα ταλαιπωρηθώ να ξαναβγάλω», έγραψε χαρακτηριστικά, μετά την ανάρτηση που έκανε χαμό στο Instagram, αφού τους ξεσήκωσε όλους.

Σμαράγδα Καρύδη δημόσια έκκληση έχασε το πορτοφόλι της

«Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο»

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για τον αγαπημένο της σύντροφο, Θοδωρή Αθερίδη και το πώς έχει επηρεάσει αυτά τα χρόνια τη ζωή της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας πως είχε φοβηθεί πολύ.

«Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορωνοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα», είπε αρχικά.

Για τις καταγγελίες στο θέατρο σχολίασε: «Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο όπως και παντού στην κοινωνία. Στο τέλος θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Υπάρχουν ναρκισιστικές συμπεριφορές στο θέατρο όπως και σε άλλους χώρους. Είμαι και προφυλαγμένη εγώ γιατί με τον Θοδωρή δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια».

Για τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.

Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου».