Συναγερμός στο παλάτι - Η Κέιτ Μίντλετον ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

Μπαίνει σε κατ' οίκον περιορισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στο παλάτι - Η Κέιτ Μίντλετον ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

Γενικά τον τελευταίο καιρό δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά πράγματα για την Κέιτ Μίντλετον. Το παλάτι δεν αποκάλυψε ποια ήταν η επαφή, λέγοντας μόνο ότι συνέβη την «περασμένη εβδομάδα», υποδηλώνοντας πως θα μπορούσε να ήταν κατά την επίσκεψή της στο Wimbledon την περασμένη Παρασκευή.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Wimbledon Σάλι Μπόλτον και τον πρώην Βρετανό παίκτη του τένις Τιμ Χένμαν, ενώ φωτογραφήθηκε να ετοιμάζει επιδόρπια με φράουλες στο All England Club.

«Δεν έχει συμπτώματα, αλλά ακολουθεί τις οδηγίες»

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία, σύμφωνα με την Daily Mail, έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου για τον κορωνοϊό, την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τρίτη, συνόδευσε το σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ αλλά και τον μεγαλύτερο γιο της, πρίγκιπα Τζορτζ, στον αγώνα της Αγγλίας ενάντια στη Γερμανία για το Euro 2021.

Σύμφωνα πάντως με εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον: «Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχει κάποιο σύμπτωμα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι».

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ έκανε την Παρασκευή, την πρώτη δόση και η ίδια λίγο αργότερα μοιράστηκε το γεγονός αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό στο twitter από την ώρα του εμβολιασμού και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Χθες έλαβα την πρώτη μου δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια - σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε».