Πρίγκιπας William: Έκανε party την ώρα που η Kate Midletton βρίσκεται σε καραντίνα

Ο Δούκας του Cambridge στην εκδήλωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρίγκιπας William: Έκανε party την ώρα που η Kate Midletton βρίσκεται σε καραντίνα

Προς τιμήν του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας, ο πρίγκιπας William διοργάνωσε ένα πάρτι τη Δευτέρα 05 Ιουλίου.

Η σύζυγός του, δεν εμφανίστηκε καθώς η ίδια βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Η Δούκισσα του Cambridge τέθηκε σε καραντίνα καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε σε επαφή μ’ ένα άτομο που τελικά βρέθηκε θετικό σε τεστ Covid.

Ο Δούκας του Cambridge στην εκδήλωση

«Η Δούκισσα του Cambridge δεν εμφανίζει συμπτώματα. Ακολουθεί τις κυβερνητικές οδηγίες και τέθηκε σε απομόνωση στην οικία της», ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent», η Δούκισσα είχε εμφανιστεί δημοσίως στο Wimbledon την περασμένη Παρασκευή.
Για τον λόγο αυτό η Kate Middleton δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο «Μεγάλο Τσάι» που δόθηκε για την 73η επέτειο από την ίδρυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS), αφού θα πρέπει να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό επί 10 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, ο σύζυγός της, όπως και ο πεθερός της είχαν νοσήσει από Covid πριν από ένα χρόνο. Φαίνεται πως κι εκείνοι ήταν «άτυχοι».

Αν και η Kate είναι σε καραντίνα o William συναντήθηκε με αρκετούς νοσοκόμους, ιατρούς, συμβούλους όπως ακόμα και υπευθύνους για τα catering σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη διάρκεια της πανδημίας.

Ολοένα και περισσότερα άτομα εμβολιάζονται πλέον κατά του κορωνοϊού κι ένα από αυτά είναι και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ -που πριν λίγο καιρό γιόρτασαν 10 χρόνια γάμου- έκανε την πρώτη δόση και η ίδια λίγο αργότερα μοιράστηκε το γεγονός αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον

Συγκεκριμένα, η Κέιτ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό στο twitter από την ώρα του εμβολιασμού και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Χθες έλαβα την πρώτη μου δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια - σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε».