Πρωινό: Χαμός στο πλατό με τον Τριαντάφυλλο - «Δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί»

«Η τάδε θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει! Μου είναι συμπαθής αλλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Χαμός στο πλατό με τον Τριαντάφυλλο - «Δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί»

Η απόφαση του Τριαντάφυλλου στον τελικό του Survivor 4, να αποκαλύψει πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς είναι οι παίκτες που συνουσιάστηκαν στον Άγιο Δομίνικο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Το γεγονός σχολίασαν και στο Πρωινό με το πάνελ να ξεσπά.

«Το θέαμα ήταν παρακμής. Θύμιζε κάτι πανηγύρια στα βάθη της Ανατολής. Πολύ κακοφτιαγμένο, κακοφωτισμένο. Ήταν ένα πράγμα που δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές. Ήθελε να στρέψει τις κάμερες πάνω του. Ήθελε κάτι να πει και είπε μια χυδαιότητα. Είναι προσβλητικό για τους ανθρώπους τους οποίους ενέπλεξε. Δεν του έδωσε κανένας αυτό το δικαίωμα», είπε ο Βαγγέλης Περρής εμφανώς ενοχλημένος.

Η αναφορά του Λιάγκα στον Τριαντάφυλλο και για το γιο του

«Η τάδε θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει. Μου είναι συμπαθής αλλά εδώ έχασε το μέτρο. Άσχετα με το αν έγινε η πράξη ή όχι -που όλοι χθες καταλάβαμε ότι έγινε- θα έπρεπε να αντιδράσει η Ελευθερία Ελευθερίου. Είναι προκλητικός. Νομίζει ότι είναι τόσο εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος και αυτή τη στιγμή αισθάνεται τόσο μεγαλείο που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Εγώ δεν θα εξέθετα ένα 5χρονο παιδί σε όλη αυτή τη δημοσιότητα, να τραγουδάει πανηγύρι στο Survivor», ανέφερε, ο Γιώργος Λιάγκας.

Χαμός στο στάδιο - Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε μαζί με τον γιο του

Σε μια άκρως διασκεδαστική βραδιά εξελίσσεται ο χθεσινός τελικός του Survivor 4, με τρεις πρώην παίκτες να ανεβαίνουν στην σκηνή και να «γκρεμίζουν» το στάδιο.

Ο λόγος φυσικά για την Ελευθερία, τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους αλλά και να τραγουδήσουν παλιές και νέες τους επιτυχίες.

Πρώτη ανέβηκε η Ελευθερία, έπειτα ο Πάνος Καλίδης και τελευταίος και καλύτερος φυσικά ο Ντάφυ! Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα τραγούδησε την μεγαλύτερη του επιτυχία «Σπάω τα ρολόγια» έχοντας αγκαλιά τον γλυκύτατο γιο του, Νικόλα, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε και αυτός, με το κοινό να «λιώνει».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ατζούν δεν σταμάτησε να χορεύει, ενώ τον έβγαζε συνεχώς και βίντεο και πλέον δικαιωματικά ανοίγει στο φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου!