Τί ετοιμάζει το Star στην θέση των «Κου Κου»;

Νέα πρόσωπα με καινούρια projects

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τί ετοιμάζει το Star στην θέση των «Κου Κου»;

Το Star όπως φαίνεται είναι ένα κανάλι το οποίο του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα όπως και να λανσάρει καινούρια πρόσωπα.

Αυτό επιβεβαιώνεται καθώς σύστησε τρεις άγνωστους τηλεοπτικά σεφ στο Master Chef που εξακολουθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά να κάνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.
Στην πρωινή ζώνη τώρα η πρόταση των «Κου Κου» ήταν αρκετά έξυπνη αν σκεφτεί κανείς ότι συνδυάζει ιδέες.
Το κύριο ερώτημα όμως είναι τί θα κάνει τελικά το Star τώρα ειδικά που οι «Κου Κου» ολοκληρώνουν σιγά σιγά τον κύκλο τους;

Τα νέα επαγγελματικά βήματα του καναλιού

Μια ιδέα που είχε πέσει στο τρεπέζι ήταν να αναλάβουν την πρωινή ζώνη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αλλά τελικά δεν προχώρησε.
Το επικρατέστερο όμως σενάριο μέχρι αυτή την στιγμή είναι να αναλάβουν το πρωινό το ραδιοφωνικό δίδυμο του Σοκ FM, Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν αυτοί οι δύο παρουσιαστές θα αναλάβουν μια τρίωρη ή μία δίωρη εκπομπή. Στην περίπτωση που η νέα εκπομπή θα έχει δίωρη διάρκεια ο σταθμός σκέφτεται να καλύψει το κενό με μια infotainment εκπομπή που θα προηγείται του Αλήθειες με τη Ζήνα».
Τίποτα, όμως, δεν έχει κριθεί ακόμα καθώς οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 9 Ιουλίου που τελειώνουν οι «Κου Κου».

Αλλαγές θα δούμε και και στη συντακτική ομάδα της νέας εκπομπής. Ο Γιώργος Ευφραιμίδης, ο αρχισυντάκτης των «Κου Κου», που τερμάτισαν πρώτοι πέρσι, θα αναλάβει νέο project του σταθμού. Την αρχισυνταξία του νέου πρωινού του Star θα αναλάβει εκτός απροόπτου η Ελεάννα Τρυφίδου, που ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μια νέα σπόντα πέταξε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής για το STAR

Mετά την είδηση πως αυτή είναι και η τελευταία της χρονιά στο κανάλι. Συγκεκριμένα, η έναρξη ήταν άκρως καλοκαιρινή, αφού όλοι οι συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες εμφανίστηκαν πάνω σε ένα καράβι και από πίσω ακουγόταν το τραγούδι "Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα".

Μετά το σήμα της εκπομπής, η παρουσιάστρια το έριξε σε ξέφρενο χορό, ενώ είπε «Είναι ξεκάθαρο ότι σαλπάρουμε, αλλά δεν θα σαλπάρουμε μόνοι μας».

Να σημειώσουμε ότι η Φωλιά των Κου Κου ρίχνει οριστικά μέσα στις επόμενες ημέρες και έχουμε την ακρινή ημερομηνία.

Με αυτό το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις

Ολοένα κι φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να αποχωρεί από το STAR και να παίρνει μεταγραφή για άλλο κανάλι.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να βρίσκεται στον συγκεκριμένο σταθμό 4 χρόνια, ωστόσο μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη, τα πράγματα έχουν αλλάξει, παρόλο που η ίδια όχι μόνο κρατά καλά την εκπομπή της, αλλά έχει βελτιώσει και κατά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης.

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καραβάτου έχει αποδεσμευτεί από το εν λόγω κανάλι και πως έχει δεχτεί πρότασης συνεργασίας από το Mega, στο οποίο πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν είναι βέβαιο και η παρουσιάστρια με το Mega βρίσκεται ακόμη μόνο σε συζητήσεις, χωρίς καν να έχει αναφερθεί η ζώνη που θα προβάλλεται η εκπομπή της.