Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάρης Ρώμας: «Πολλοί ηθοποιοί έχουν βγει από εμένα»

«Τελικά, είναι αποφασισμένο ότι θα πεθάνω καλλιτέχνης»

Χάρης Ρώμας: «Πολλοί ηθοποιοί έχουν βγει από εμένα»
News 06.07.2021 16:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή αναφορικά με τους ηθοποιούς που έχει βγάλει ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός που ετοιμάζει και μια νέα σειρά από την ερχόμενη σεζόν, το Πεφταστέρι, μίλησε για όλα όσα πρόκειται να δούμε, ενώ αποκάλυψε και ποιοι ηθοποιοί έγιναν γνωστοί χάρη σε αυτόν.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

«Ήρθε το Πεφταστέρι σαν μια γεμάτη κατάσταση για να φτιάξουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο τη στιγμή που ναι, είχαμε πολλές προτάσεις και είναι πολύ σπουδαίο αυτό κι εγώ ήμουν στη φάση του να συνεχίσω ή να μη συνεχίσω. Είμαι σε φάση να κάνω άλλο βήμα στη ζωή μου, το κάνω ήδη, είμαι πολιτικός, έχω μια θεσμική θέση, θα το συνεχίσω. Τελικά, είναι αποφασισμένο ότι θα πεθάνω καλλιτέχνης.

Την Έφη Ρασσιά την πέρασα από οντισιόν για να δουν όλοι στο σταθμό ότι πράγματι το κορίτσι αυτό είναι φτιαγμένο για να το κάνει. Την τραβάει το ταλέντο της. Στο Πεφταστέρι η πρωταγωνίστρια δίπλα μου θα είναι μια νεαρή κοπέλα.

Πολλοί άνθρωποι έχουν βγει από εμάς, όλοι με οντισιόν ήρθαν. Από τη Μαρία Λεκάκη, από την Αθηνά Οικονομάκου, την Ιωάννα Ασημακοπούλου, τον Πάνο Βλάχο, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη».

 Χάρης Ρώμας συνέντευξη

"Μια σχέση για να έχει διάρκεια θέλει διαρκή ανατροφοδότηση ερωτικής επιθυμίας και..."

Ο Χάρης Ρώμας είναι γνωστό πως διατηρεί σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει μεταξύ άλλων «Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου».

Μιλώντας προσφάτως στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού ο ηθοποιός - σεναριογράφος έδωσε tips για το πως να πορευτείς με επιτυχία με έναν άνθρωπο στο πλευρό σου.

Ετοιμάζετε νέα σειρά και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί. Θα μας δώσετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται;

Είναι μια σύνθετη δουλειά, ένα ιδιαίτερο σενάριο, κομεντί με στοιχεία νουάρ, τοποθετημένο στη δεκαετία του ‘60.Ο προσωρινός τίτλος είναι “Πεφταστέρι” και φιλοδοξώ να θεωρηθεί ό,τι καλύτερο έχουμε γράψει με την Άννα. Τώρα που το “δουλεύουμε”, έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό και σαν ηθοποιός ανυπομονώ να παίξω τον ρόλο μου, που είναι, όπως πάντα, ιδιαίτερος.

Έχετε μια σχέση δέκα χρόνων. Ποιο είναι το μυστικό της διάρκειας μιας αγάπης;

Μια σχέση για να έχει διάρκεια, θέλει διαρκή ανατροφοδότηση συναισθημάτων και ερωτικής επιθυμίας. Θέλει και συνεχείς μικρούς συμβιβασμούς. Είναι πράγματι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μια αγάπη πάλι, όπως το θέτετε στην ερώτησή σας, μπορεί να έχει διάρκεια απεριόριστη, γιατί μπορεί να συνεχιστεί και μετά το τέλος μιας σχέσης.

Η ιδιότητα του μπαμπά σας περνάει από το μυαλό;

Όχι πλέον, γιατί όλα τα πατρικά μου συναισθήματα έχουν διοχετευτεί στους μαθητές μου και στα ανίψια μου. Θα ήμουν, πάντως, καλός πατέρας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Ράντου: Αποκάλυψε ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Χάρη Ρώμα

Νέες αιχμές του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου - «Απεχθάνομαι τη μικρότητα...»

Share