Έρρικα Πρεζεράκου: Διαψεύδει τα σενάρια μεταφοράς της σορού της Αναστασίας με λεφτά του κρατούς

Η οργισμένη ανάρτηση της στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρρικα Πρεζεράκου: Διαψεύδει τα σενάρια μεταφοράς της σορού της Αναστασίας με λεφτά του κρατούς

Σε ανείπωτο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου, με τον θάνατο της 7χρονη ανιψιά τους, Αναστασία, που νικήθηκε από τον καρκίνο.

Τόσο η αθλήτρια όσο και οι γονείς της μικρούλας είναι καταρρακωμένοι, ενώ τσακίζουν κοκάλα με τις αναρτήσεις τους τις τελευταίες μέρες.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες για την μεταφορά της σορού της μικρής Αναστασίας, την οποία ήθελαν να μεταφέρεται στην Ελλάδα με λεφτά του κρατούς.

Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με την Έρρικα Πρεζεράκου να δίνει τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια, μέσω ενός instastory της.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου

“Διευκρίνηση. Επειδή πολλοί με ρωτάτε, δεν ζητήθηκαν ποτέ χρήματα για την επιστροφή της Αναστασίας από την Αμερική. Αν κάποιος σας πει κάτι τέτοιο ή σας ζητάει χρήματα, ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ”.

Έρρικα Πρεζεράκου για την σορό της Αναστασίας

Σπαράζει ξανά η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που έγινε γνωστό πως η 7χρονη Αναστασία, η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου νικήθηκε από το καρκίνο.

Oλόκληρη η ελληνική showbiz - και όχι μόνο - πενθεί. Οι αναρτήσεις που έγιναν είναι σπαρακτικές αλλά αυτή που είναι πραγματική γροθιά στο στομάχι είναι η νέα της μητέρας της που έγινε πριν λίγες ώρες...

"Ποιο ριζικό με στοίχιωσε ποια μαύρη γενιάς κατάρα να χάσω τον πατέρα μου να χάσω το παιδί μου; Κλαίνε οι κάμποι τα βουνά κλαίνε όλοι οι ανθρώποι , νιώθετε τον πόνο μας μαζί και την αγάπη. Αγάπη απεριόριστη μα τσίμπησε το αδραχτι…

Θα μείνει αιώνια ξαπλωτη μιας μάγισσας κατάρα. Ξυπνά νεραιδουλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός να ανθίσουν τα λουλούδια. Όλη η πλάση σκοτεινή μαζί με την καρδιά μου με τον Ηλία πλάι μου, μα σκίζεται η καρδιά μου.
Καλό ταξίδι αστέρι μου..

Σε αγαπάμε πολυ.", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σπαρακτικό το τελευταίο γράμμα του πατέρα της Αναστασίας

“Της πήρες την ακοή, τις κάναμε καρδιές για να τις δείξουμε ποσό την αγαπάμε, της πήρες την αριστερή πλευρά, περπατούσε και ανέβαινε τις σκάλες με ένα χέρι και ένα πόδι, της πήρες την ομιλία, μας έκανε σχήματα με το χέρι, της πήρες το χαμόγελο, μας έλεγε πως χαμογελάει και ας μη φαίνεται.

Της πήρες τη χαρά, τη ζωή της, απομονωμένη από τις φίλες της, την οικογένεια της και το σχολείο της, είχε τους δυο γονείς της κοντά να την αγαπάνε και να την φροντίζουν.

Της πήρες την τελευταία απόλαυση – το φαγητό, έβλεπε μαστερσεφ και ξεχνιόταν και έκανε ασκήσεις να μπορέσει να ξαναφάει. Της έδωσες τον χειρότερο χειμώνα των 150 ετών να πηγαίνει σε ένα παγωμένο σπίτι 15 φορές τη μέρα τουαλέτα. Αναγκάστηκε να φορέσει πάνες αλλά δε την ένοιαξε γιατί την φρόντιζαν οι γονείς της, όπως ήταν μωρό. Δεν ήθελε ποτέ να κάτσει σε παιδικό καρότσι, την έβαλες σε αναπηρικό.

Της άρεσε να πηγαίνει στο μοναστήρι και στην εκκλησία, την έβαλες σε νοσοκομείο να μην μπορεί να βγει. Της άρεσε να φτιάχνει τα μαλλιά της, της πήρες αρκετά. Τώρα πας να της πάρεις την ανάσα της, μόνο έτσι μπορείς να την λυγίσεις. Όμως δεν την κερδίζεις, ότι και να γίνει δεν μπορείς. Το πνεύμα της δε νικιέται”.

Αυτά τα συγκλονιστικά λόγια έγραψε ο πατέρας της Αναστασιας λίγες ώρες πριν και η μαμά της αργότερα δήλωσε ότι διάλεξε...

Posted by Agapi Prezerakou on Friday, July 2, 2021