Σάκης Ρουβάς: "Καυτό" στιγμιότυπο με την Κάτια Ζυγούλη από τις διακοπές τους στην Αντίπαρο

Το παθιασμένο φιλί στο στόμα σε ακριβό εστιατόριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς:

Οι δύο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας ενώ έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδάκια. Ο έρωτας ωστόσο ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να κρυφτεί! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πρόσφατα ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και όλοι μαζί ταξίδεψαν στην Αντίπαρο.

Κατά την διαμονή τους στην Αντίπαρο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επισκέφθηκαν το εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το δημοσίευσαν στα social media.

Μάλιστα ο τραγουδιστής και η σύζυγος του έδωσαν ένα τρυφερό φιλί, το οποίο απαθανάτισαν και το μοιράστηκαν με τους followers τους στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για φαγητό

"Έκανα πρόταση γάμου στην Κάτια κάθε χρόνο και εκείνη έλεγε όχι"

“Η Κάτια ξέρει πόσο τη λατρεύω και την αγαπάω. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με τους θαυμαστές μου” είπε ο Σάκης Ρουβάς και στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που άργησαν να παντρευτούν.

“Πρέπει να ρωτήσεις την Κάτια γιατί μου είπε τόσες φορές όχι. Απλά ήθελε να της κάνω πρόταση γάμου συνέχεια. Το επαναλάμβανα κάθε χρόνο. Το “ναι” προέκυψε όταν πάτησε πόδι ο κουμπάρος μου και είπε “φτάνει”… Ήταν κάτι τυπικό στη δική μας περίπτωση… Για πάρα πολλά χρόνια το κομμάτι γάμος το εξόριζα. Φοβόμουν μήπως αποτύχω όπως η γονείς μου ή δε σταθώ ικανός να κάνω οικογένεια. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου δεν ήθελα να φαίνομαι δεσμευμένος. Αυτό άλλαξε όταν ήρθε η Κάτια” είπε και συνέχισε,

“Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μόλις συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Σαν να διάβασα όλο τον ψυχισμό της. Ένιωσα αμέσως ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου… Στην αρχή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα μέχρι να δεθούμε… Η Κάτια δεν ήθελε παιδιά. Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω πέντε. Μετά από τέσσερις καισαρικές δε θα διακινδυνεύαμε κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερός και ευγνώμων”.