Απόστολος Γκλέτσος: Η απάντηση για την περιβόητη δήλωση με το "ψάρι" - «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

«Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόστολος Γκλέτσος: Η απάντηση για την περιβόητη δήλωση με το

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δήλωσή του για το «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα μίλησε και για την προσωπική του ζωή, με τις δηλώσεις τους βέβαια να προκαλούν τα επιφωνήματα των παρευρισκόμενων, ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στον γάμο του.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου

«Όταν έλεγα ότι η δήλωσή μου είναι ιερή, αυτό εννοούσα και γι’ αυτό το έκανα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και όποιος θέλει να ειρωνευτεί, να το χλευάσει ή να κάνει πλάκα, καλώς να ορίσει. Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά.

Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι.

Δεν έχω απωθημένο έναν γάμο. Στα 55 έχω κόρη της παντρειάς, τι να παντρευτώ εγώ; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Άλλο η συντροφικότητα και άλλο ο γάμος. Συντροφικότητα βεβαίως. Την θέλω και την έχω. Βεβαίως και υπάρχει σύντροφος».

«Τι ήταν αυτό τώρα; Μέχρι τρεις είναι δεσμός. Τι να κάνω, δεν έχει και γιο…», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.

«Η κόρη μου όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι"»

Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-Δες», όπου μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για την κόρη του με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πριν λίγες ημέρες έζησε τον θρήνο, προέβη σε δηλώσεις που δεν περίμενε η παρουσιάστρια, και τόνισε ότι στην κόρη του λέει πάντα την αλήθεια, ακόμη και αν αυτή... πονάει.

«Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις. Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι χοντρή”. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα. Στην αρχή δείχνει ότι δεν τσαντίζεται, αλλά μου το φυλάει και μετά όταν της δώσω πάσα θα μου το ανταποδώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.