Άκης Πετρετζίκης: Η νέα του εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου του

Άλλαξε το look του και είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άκης Πετρετζίκης: Η νέα του εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου του

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Άκης Πετρετζίκης, μιας και πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι.

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφος του, Κωνσταντίνα, έγιναν γονείς για πρώτη φορά και έχουν πια επιστρέψει σπίτι μαζί με το μωράκι τους.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Άκης απέκτησε ένα νέο look, το οποίο και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία φαίνεται πιο χαρούμενος αλλά και πιο ανανεωμένος από ποτέ!

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

«Φρεσκαδούρα κουρεμένος και πατέρας τρελαμένος… έκανα και ρίμα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άκης Πετρετζίκης νέα ανάρτηση

Το υπέροχο βίντεο για την ημέρα του πατέρα

Για πρώτη φορά μπαμπάς είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος θέλησε να κάνει μία υπέροχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την ημέρα του πατέρα.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος υποδέχθηκε το παιδάκι του και μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Στο βίντεο που ανέβασε, σχηματίζει τη φράση «Χαρούμενη μέρα του πατέρα» στα αγγλικά με ζαχαρωτά και γεμίζει τον χώρο με παιδικά παιχνίδια, ενώ η χαρά του, δεν κρύβεται.

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του παιδιού του

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Άκης Πετρετζίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιου του, που θα είναι το πρώτο του παιδί και καρπός του έρωτα του με την σύντροφό του.

Ο αγαπημένος σεφ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, κάτι που όπως δήλωσε ήθελε να γίνει από μικρός. Η ευτυχία του μάλιστα, δεν γινόταν να κρυφτεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είπαμε δεν θα ρωτήσουμε τέτοια πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ από μικρός», είπε ο Άκης Πετρετζίκης για τον ερχομό του γιου του.