Happy Day: Το δημόσιο ευχαριστώ της Σταματίνας Τσιμτσιλή προς τους συνεργάτες της

Η αποκάλυψη για το τέλος της σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day: Το δημόσιο ευχαριστώ της Σταματίνας Τσιμτσιλή προς τους συνεργάτες της

Μπορεί το Happy Day να τελειώνει αύριο όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε από σήμερα κιόλας τις ευχαριστίες ενώ οι συνεργάτες της δεν δίστασαν να την πειράξουν γι'αυτό. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν.

Συγκεκριμένα, σχολίασαν πως η εκπομπή παρόλο που τελειώνει την Παρασκευή και ότι θα τα πει η παρουσιάστρια όμως επεσήμανε ότι αύριο είναι πολλά αυτά που θα έχει να πει γι΄αυτό ξεκινάει από σήμερα.

Όταν η ίδια ευχαριστούσε στον αέρα του Happy Day τους δημοσιογράφους της εκπομπής της οι οποίοι μάλιστα έχουν ξενυχτήσει πολύ όλη τη σεζόν για να ετοιμάσουν τα θέματα του επόμενο πρωινού, η Σταματίνα έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Φέτος, άλλαξαν πολλούς από τους συνεργάτες που είχαν και αυτό ήταν κάτι που τους είχε αγχώσει πολύ γιατί δεν γνώριζαν αν θα ταιριάζουν όλοι και αν θα μπορούσαν να δεθούν και να έχουν τη σχέση που έπρεπε έτσι ώστε να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα!

Αυτό όμως έγινε και όλα πήγαν καλά αφού το Happy Day για άλλη μια σεζόν σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε στον αέρα και την Μαίρη Παλιαλέξη για τις επιλογές που έκανε!

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Ήθελα να το πω γιατί είναι ευλογία να έχεις καλούς συνεργάτες και επειδή πέρσι ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ομάδα μας, είχαμε και το άγχος αν θα δέσουν τα παιδιά, αν θα ταιριάζουν. Μαίρη μου, έκανες πάρα πολύ καλή δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πάντως όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μια ομάδα σε μια δουλειά.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Ελένη Τσολάκη στην πρεμιέρα του Καλοκαίρι #Not

Πρεμιέρα στο Open έκανε η Ελένη Τσολάκη με την καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού Καλοκαίρι #Not. Η παρουσιάστρια που έλειπε ένα χρόνο και κάτι από την τηλεόραση, αφού τελευταία της συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, έκανε δυνατό comeback.

Στο πλευρό της βρίσκονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Άρης Μακρής, αλλά και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, με τον Χρήστο Χατζησπύρου.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη που δέχτηκε, αφού βγήκε στον αέρα της εκπομπής και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλοντας να ευχηθεί στην πρώην συνεργάτιδα της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού ευχήθηκε στην Ελένη Τσολάκη, στην συνέχεια αποκάλυψε πως αν τα καταφέρει μετά το τέλος της εκπομπής της θα φύγει κατευθείαν για διακοπές με την οικογένεια της.

«Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα και σε σένα προσωπικά, αφού ξέρεις πόσο σε αγαπώ. Εύχομαι το ξεκίνημα αυτό να είναι όπως το έχεις ονειρευτεί, το είχες φανταστεί και όπως το επιθυμείς… Τελειώνουμε την Παρασκευή και μετράμε αντίστροφα γιατί αυτές οι δυο χρονιές με τον κορωνοϊό φαίνονται έντονες και κουραστικές και με τα παιδιά σπίτι ήταν περίεργο. Θέλω να τα καταφέρω και να φύγω κατευθείαν. Θέλω όσες ημέρες έχω να τις εκμεταλλευτώ και να ξεκουραστώ», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα.