Συνεχίζονται τα πυρά ανάμεσα σε Βασιλάκο - Τσομπανίδου: « Της έχω φερθεί όμορφα! Είναι λάθος της..»

Οι νέες δηλώσεις μετά τον χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συνεχίζονται τα πυρά ανάμεσα σε Βασιλάκο - Τσομπανίδου: « Της έχω φερθεί όμορφα! Είναι λάθος της..»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για το Bachelor, αλλά και για την πρώην σύντροφό του Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία μετά το χωρισμό τους βρήκε νέο αγαπημένο.

Όπως αποκάλυψε μιλάει με όλες τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι αγάπης εκτός της Νικολέττας, η οποία ανέφερε πως είναι λάθος, καθώς της έχει φερθεί πολύ όμορφα.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου για την Νικολέττα Τσομπανίδου

«Έχω πολλές εμπειρίες να θυμάμαι από το Bachelor και αυτό οφείλεται στα κορίτσια. Μου χάρισαν συναισθήματα, μου ανοίξανε την καρδιά τους και μου έδωσαν αγάπη. Σχεδόν με όλες τις κοπέλες μιλάω. Η μονό κοπέλα που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα, η οποία έχει προχωρήσει στη ζωή της, οπότε δεν θα θέλα να την ενοχλώ γενικά. Είναι λάθος της Νικολέττας, αν έχει πληγωθεί. Της έχω φερθεί όμορφα και εξηγημένα. Είναι μεταξύ μας, είναι προσωπικά πράγματα, τα ξέρει και εκείνη.

Είμαι 30 χρονών και έχω κάνει τρεις σχέσεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω πως μια σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Μου ταίριαζε ξεκάθαρα η Νικολέττα, γιατί από την πρώτη στιγμή ήμουν ο εαυτός μου, ένιωθα πάρα πολύ οικεία μαζί της. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ και έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για την οικογένειά της. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και να ξαναπουμε.

Θα πρέπει ο επόμενος Bachelor να το ζήσει στο έπακρο όλο αυτό. Πρέπει να είναι ο εαυτός του και είναι υποχρεωμένος να γνωρίσει την κάθε κοπέλα, είτε του αρέσει εξωτερικά είτε όχι. Θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος, γιατί μπορεί να πέσει από τα σύννεφα. Μπορεί να σου έρθει ο έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Το ξεμπρόστιασμα της Τσομπανίδου στον Βασιλάκο

Eπτά μήνες μετά την νίκη της στο “Bachelor” η Νικολέττα κάνει την πρώτη της φωτογράφηση αποκλειστικά στο You και μιλά για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν μετά το ριάλιτι αλλά και για την ζωή της. Η σχέση με τον ρόκ μπαμπά της, το πρόβλημα υγείας που καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι τον αδελφό της που συγκλόνισε την οικογένειά της, το bylling που δέχθηκε στο σχολείο, ο χωρισμός από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και οι σχέσεις τους σήμερα, ο νέος έρωτας που μπήκε στην ζωή της (Δείτε κοινή φωτογραφία με το νέο της αγαπημένο), αλλά και ο νέος “Bachelor” Αλέξης Παππάς.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Κοκέτα ως γνήσια Θεσσαλονικιά, μεγαλωμένη στην Τούμπα, έχει μόνο λίγους μήνες στην Αθήνα αλλά παρόλα αυτά ακόμη νιώθει σαν....τουρίστρια στην πόλη. Της λείπει ο χορός και οι φίλοι της αλλά τώρα πια έχει βάλει πλώρη για μια νέα ζωή! Αρκετά αδυνατισμένη φτάνει στην φωτογράφησή μας “Δεν έχω ακόμη ζυγιστεί για να δώ πόσα κιλά έχασα, αλλά έπρεπε να κάνω διατροφή γιατί μέσα στο σπίτι του Bachelor τρώγαμε συνέχεια!” και ιδιαίτερα ευδιάθετη έτοιμη να βάλει τα πράγματα στην θέση τους!

Νικολέτα Τσομπανίδου Παναγιώτης Βασιλάκος χωρισμός

Μετανιώνεις που πήγες στο “Bachelor”;

Σε καμία περίπτωση! 'Ηταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έζησα πράγματα που ενδεχομένως να μην ξαναζήσω ποτέ, έκανα φιλίες, γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Φυσικά με τίποτε δεν θα ξεχάσω το τελευταίο επεισόδιο στην Μάνη που ήταν μαγικό. 'Ηταν μια ολόκληρη μέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα μου.

Πήρες το δαχτυλίδι, πήρες το έπαθλο, πήρες και τον εργένη. Είχατε μια κανονική σχέση; Είχατε συζητήσει πως πια θα ήταν καλό να μετακομίσεις πια μόνιμα στην Αθήνα στην αρχή του δεσμού σας;

Είχαμε κανονικότατη σχέση! Είχα πεί στον Παναγιώτη πως σκεφτόμουν να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα. Απλά εκείνος δεν φανταζόταν πως θα ερχόμουν τόσο γρήγορα. Λίγο καιρό μετά το παιχνίδι έκανα ένα ταξίδι στην Θεσαλονίκη για να δώ τους γονείς μου και επέστρεψα έχοντας πάρει πια την απόφαση ότι δεν θα ξαναγυρίσω. Μόλις ήρθα όμως, χωρίσαμε.

Πιστεύεις ότι αυτή η βιαστική απόφαση έπαιξε και ένα ρόλο για τον χωρισμό σας; Πως εκείνος ήθελε τον χρόνο του;

Δεν το ξέρω αυτό. Πολλά παίζουν ρόλο σε έναν χωρισμό.

Σου έμεινε πικρία μετά τον χωρισμό σας για εκείνον;

Στεναχωρήθηκα, αλλά κρατώ μόνο τις ωραίες αναμνήσεις που είχα μαζί του. 'Ηταν ένα δύσκολο διάστημα το μετά, γιατί ήμουν μόνη μου στην Αθήνα, ήξερα ελάχιστους ανθρώπους, δεν είχα φίλους. Το πάλεψα και αποφάσισα να κάνω μια νεα αρχή. Δεν ήθελα να ξαναγυρίσω στην Θεσσαλονίκη. Αποφάσισα να σταθώ πολύ γρήγορα στα πόδια μου, βρήκα σπίτι για να μείνω και αποφάσισα μετά από αυτό να κάνω βήματα μπροστά.

Οι γονείς σου έδειχναν πως τον συμπάθησαν τον Παναγιώτη. Απογοητεύτηκαν;

Σεβάστηκαν ότι έγινε, δεν αντέδρασαν. Τον είχαν συμπαθήσει πολύ και πίστευαν και εκείνοι πως θα προχωρούσε η σχέση μας. Μιλούσαν τότε στο τηλέφωνο και με τους γονείς του, οι οποίοι με συμπαθούσαν.

Κάποια στιγμή δήλωσες, ότι ο Παναγιώτης έκανε μια κίνηση επανασύνδεσης κάτι που εκείνος όμως το αρνήθηκε.

Ο Παναγιώτης με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και με πήρε ξανά την ημέρα των γενεθλίων μου. Εγώ όμως δεν του απάντησα, γιατί είχα πια προχωρήσει την ζωή μου, δεν ήθελα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσω επικοινωνία μαζί του.

'Εχει μπεί λοιπόν ένας νέος άντρας στην ζωή σου. Θα έλεγες πως είσαι ερωτευμένη;

Ναι είμαι ερωτευμένη δεν το κρύβω! (γέλια) Γνωριζόμαστε εδώ και λίγο καιρό, είναι πολύ...φρέσκια ακόμη η σχέση μας. Αυτή την σχέση θα την κρατήσω μακριά από την δημοσιότητα. Υπάρχει πολύ....μάτι εκεί έξω! (γέλια).