Νικολέττα Τσομπανίδου: Η νέα αισθησιακή φωτογραφία με το σύντροφό της πάνω στο σκάφος

Τον έχει ξεχάσει για τα καλά τον Βασιλάκο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Τσομπανίδου: Η νέα αισθησιακή φωτογραφία με το σύντροφό της πάνω στο σκάφος

Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψε πως η Νικολέττα Τσομπανίδου λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο τον οποίο γνώρισε στο Bachelor, δηλώνει ξανά ερωτευμένη!

Η πρώην παίκτρια, διατηρεί σχέση με τον Δημήτρη εδώ και τέσσερις μήνες. Ενώ, μένουν στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Με το σκάφος του αγαπημένου της έκαναν tour στα νησάκια και έκανε αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έχει δείξει και το πρόσωπο του συντρόφου της.

Η νέα ωστόσο ανάρτηση της είναι όμως πιο... αισθησιακή, αφού δεν μας δείχνει τις τρυφερές τους στιγμές, αλλά την... χαλάρωση τους πάνω στο σκάφος.

Νικολέττα Τσομπανίδου σύντροφος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος "άδειασε" τη Νικολέττα μετά τον χωρισμό τους - «Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου»

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μία αρκετά αυστηρή ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε σε ανθρώπους που τους έχει βοηθήσει στη ζωή τους, ενώ σχολίασε πως έπρεπε να έχει ακούσει την καρδιά και όχι τη λογική του.

Οι υποψίες ότι αναφέρεται στην Νικολέττα επιβεβαιώθηκαν μιας και κάτω από το κείμενό του έβαλε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο χρησιμοποιούσαν συχνά οι δυο τους στις κοινές αναρτήσεις τους και όλα αυτά λίγο μετά την αποκάλυψη της Νικολέττας πως είναι ερωτευμένη.

«Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους, να με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου. Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρέσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις διότι στην καρδιά μου δε χωράει μίσος!

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομά μου. Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε. Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ η Νικολέττα, λακωνικά απάντησε πως δε θέλει να κάνει κανένα σχόλιο.

Παναγιώτης Βασιλάκος ανάρτηση για Νικολέττα

Νικολέττα Βασιλάκος χωρισμός