Βανέσα Αδαμοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση

«Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη ούτε να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βανέσα Αδαμοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως μετά από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου χώρισαν και μάλιστα έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες. Το ζευγάρι μάλιστα μένει χωριστά από τον περασμένο Νοέμβρη.

Η τραγουδίστρια παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσωνα, ενώ ο ηθοποιός, έχει νοικιάσει rbnb στην ίδια περιοχή. Το ζευγάρι που όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί, δεν απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρεί καλές σχέσεις μετά το χωρισμό του, αφού μαζί έχει αποκτήσει έναν γιο που σε λίγους μήνες θα γίνει 6 ετών.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βανέσας Αδαμοπούλου για το χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση

Η Βανέσα Αδαμοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αποκάλυψε πως διαχειρίζεται την έκθεσή της στο φως της δημοσιότητας.

«Από τότε που ξεκίνησα έχω μια φιλοσοφία και μία στάση ζωής πιο διακριτική, ιδιαίτερα για τα προσωπικά μου και τα οικογενειακά μου. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Ήμουν πάντα διακριτική. Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη ούτε να διαψεύδω, ούτε να επιβεβαιώνω πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων. Δείτε ωστόσο και την ανάρτηση του Παπαζήση μετά τον χωρισμό τους.

Οι πρώτες δηλώσεις και του Ιωάννη Παπαζήση μετά τον χωρισμό του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It, έκανε ο Ιωάννης Παπαζήσης, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, τον γιο του, ενώ έπειτα από ερώτηση αναφέρθηκε πρώτη φορά και στο χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου, ο οποίος είχε σκάσει πριν λίγες ημέρες σαν βόμβα.

«Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά. Με κάνει ό,τι θέλει, ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή εγώ μεγάλωσα λίγο στερημένος, έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο. Τώρα είναι 6 χρονών», είπε αρχικά για το παιδί του.

«Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του» αρκέστηκε να πει ο Ιωάννης Παπαζήσης, επιβεβαιώνονται εμμέσως πως χώρισαν.