Η νέα ολόσωμη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Φαίνεται και η κοιλίτσα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η νέα ολόσωμη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Καμία απάντηση δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής η Κατερίνα Στικούδη στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η ίδια ωστόσο συνεχώς δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, χωρίς να κρύβει την κοιλιά της, και στα περισσότερα στιγμιότυπα πράγματι αχνοφαίνεται το φούσκωμα της, το οποίο όπως δηλώνει η ίδια, είναι απλά μερικά παραπάνω κιλά.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα μοιράστηκε μια νέα ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας ένα πράσινο καλοκαιρινό φόρεμα, που αναδεικνύει άψογα την σιλουέτα της.

Η νέα φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη

Η νέα ολόσωμη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Η αμήχανη αντίδραση όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα λίγες ώρες πριν τον τελικό του YFSF. Η ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ωστόσο όταν η συζήτηση έφτασε στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη που πρώτο το Youweekly.gr αποκάλυψε, ένιωσε αμηχανία.

Η τραγουδίστρια περιμένει τον καρπό του ερωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η ίδια δεν έχει ακόμα επιβιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες.

Όταν λοιπόν ο Παύλος Σταματόπουλος αναρωτήθηκε πως η Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση θα κάνει τις μεταμορφώσεις, υπήρξε αμηχανία στον αέρα.

«Δεν το έχει πει η ίδια», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα με την παρουσιάστρια να την βγάζει από την δύσκολη θέση αλλάζοντας θέμα.

Οι δηλώσεις του Ίαν Στρατή για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

«Δε ξέρω για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας. Δε μας έχει πει κάτι αλλά συγχαρητήρια Κατερίνα μου. Συγχαρητήρια, τι να πω».

«Mε έχουν προσεγγίσει για να μπω στο Survivor αλλά όχι δε θα πήγαινα. Είναι ο φίλος μου ο Ηλίας Μπόγδανος. Με τον Ηλία πάμε way back», είπε στη συνέχεια.

Όσο για την πρόταση που ακούγεται ότι ετοιμάζει ο Δημήτρης Σειρηνάκης στον Ηλία Μπόγδανο, ο Ίαν γέλασε και απάντησε: «Tελεια… Έλα ρε συ, δε θα το κάνει ο Ηλίας αυτό ας μη γελιόμαστε».