Κατερίνα Στικούδη: Ανέβασε βίντεο στο οποίο φαίνεται η κοιλίτσα της

Χορεύει ξέφρενα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Στικούδη: Ανέβασε βίντεο στο οποίο φαίνεται η κοιλίτσα της

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η είδηση πως η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος και πως σε λίγο καιρός θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της σύζυγο, Βαγγέλη Σερίφη.

Πρώτο το περιοδικό YOU είχε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη. Την ίδια στιγμή βέβαια, ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγό της έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την είδηση καθώς όπως φαίνεται θέλει να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το βίντεο της Κατερίνας Στικούδη

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο χορεύει ξέφρενα και φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η αμήχανη αντίδραση όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα λίγες ώρες πριν τον τελικό του YFSF. Η ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ωστόσο όταν η συζήτηση έφτασε στην εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη που πρώτο το Youweekly.gr αποκάλυψε, ένιωσε αμηχανία.

Η τραγουδίστρια περιμένει τον καρπό του ερωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η ίδια δεν έχει ακόμα επιβιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες.

Όταν λοιπόν ο Παύλος Σταματόπουλος αναρωτήθηκε πως η Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση θα κάνει τις μεταμορφώσεις, υπήρξε αμηχανία στον αέρα.

«Δεν το έχει πει η ίδια», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα με την παρουσιάστρια να την βγάζει από την δύσκολη θέση αλλάζοντας θέμα.