Βάσω Λασκαράκη: Με μίνι φόρεμα στη σκηνή των Mad VMA - Στο πλευρό της ο Σουλτάτος

Άβολη η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Με μίνι φόρεμα στη σκηνή των Mad VMA - Στο πλευρό της ο Σουλτάτος

Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Mega, τα φετινά Mad Video Music Awards και μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, οι οποίοι βράβευσαν το καλύτερο βίντεο της χρονιάς.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz ωστόσο σπάνια κάνει κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η συγκεκριμένη εκδήλωση βέβαια αποτέλεσε μία εξαίρεση με την ηθοποιό και τον σεφ να δίνουν το παρών και να απονέμουν το βραβείο στον Light.

Η Βάσω Λασκαράκη μαγνήτισε τα βλέμματα με το μίνι φόρεμά της, ενώ η αλήθεια είναι πως και οι δύο τους έδειξαν πως δεν ήταν και τόσο άνετοι που βρέθηκαν μαζί στη σκηνή.

Η εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βάσω Λασκαράκη μετά από ένα χρόνο εκτός;

Στην τηλεόραση φαίνεται πως επιστρέφει η Βάσω Λασκαράκη μετά από ένα χρόνο εκτός. Η ηθοποιός αφιερώθηκε στην οικογένεια της, παρόλο που είχε προτάσεις για εκπομπές. Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ θα την βλέπουμε και πάλι στην μικρή οθόνη μετά το διάλειμμα που έκανε.

Η ΕΡΤ1, σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμα της ακόμη μία καθημερινή κωμωδία. Πρόκειται για την πρωτότυπη πρόταση «Σε ξένα χέρια», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, με τον Γιάννη Μπέζο, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη Ρένια Λουιζίδου να έχουν έρθει ήδη σε μία πρώτη συμφωνία.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ΜΥtv», η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται επίσης πως θα παίξει στην σειρά.

Βάσω Λασκαράκη σειρά της ΕΡΤ