Alpha Παντού: Πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου για την εκπομπή

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Alpha Παντού: Πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου για την εκπομπή

Η κανονική σεζόν ολοκληρώνεται και έτσι τη Δευτέρα, το Happy Day θα δώσει τη θέση του στο Alpha Παντού, την νέα ενημερωτική εκπομπή του καναλιού που επιστρέφει ανανεωμένη με τον Γιώργο Γρηγοριάδη, τη Μαρία Νικόλτσιου και την Έφη Αλεβίζου.

Η ανακοίνωση του σταθμού για τον ALPHA Παντού

Η πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού, επιστρέφει στον Alpha, από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι. Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης αυτό το καλοκαίρι θα είναι Παντού... μέσω του Alpha με infotainment διάθεση, χαμόγελο και ισορροπημένες δόσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Έχοντας πλούσια θεματολογία, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ειδήσεις, πρόσωπα της επικαιρότητας, ταξίδια και ενημέρωση από όλη την χώρα, με επίκεντρο την ελληνική περιφέρεια, ο Alpha θέλει όλο το καλοκαίρι να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές, φιλοδοξώντας να γίνει με τη συμμετοχή τους μια μεγαλή παρέα μαζί τους για να τους ενημερώνει για ό,τι τους απασχολεί.

Και όχι μόνο! Έχοντας μαζί τους και όλη την ομάδα ενημέρωσης του Alpha, η εκπομπή θα παρουσιάζει viral ειδήσεις, νέα της σόου μπιζ και πληροφορίες για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Και φέτος το καλοκαίρι, το ραντεβού είναι στον Alpha: "Alpha Παντού"!

Το email που στέλνει ο ALPHA σε όλους τους εργαζομένους του

Ένα προειδοποιητικό email έστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA στους εργαζομένους του όσον αφορά την διαδικασία που θα ακολουθήσουν από Σεπτέμβρη για όσους δεν θελήσουν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, εκτός του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, ευθύνονται και έναντι των άλλων συναδέλφων».

Και τους προτρέπει πως «όσοι δεν έχετε προγραμματισμένα ραντεβού, θα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα».

Και καταλήγει: «Η εταιρεία έχει την υποχρέωση να προστατεύσει την υγεία των εργαζομένων/συνεργατών. Ως εκ τούτου από 1η Σεπτεμβρίου 2021 θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Επισημαίνουμε τέλος ότι η εταιρεία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες».

Μια από τις συνεργάτιδες του σταθμού που δεν κινδυνεύει βέβαια είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή που έχει ήδη εμβολιαστεί.