Πρωινό: Τα «πήρε» η Σκορδά με τον Λιάγκα

«Γράψε σε ένα χαρτάκι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Τα «πήρε» η Σκορδά με τον Λιάγκα

Ένταση προκλήθηκε και σήμερα στην εκπομπή του Πρωινού καθώς αφορμή στάθηκαν πάλι κάποια πράγματα που είπε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Το έλα να δείς έγινε αφού σχολίασαν μία ανάρτηση που έκανε:

«Από το Νοεμβρη ως τον Ιούνιο έφυγαν 12.000 άνθρωποι με Covid. Αυτούς τους μήνες είχαμε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, εστίαση και διασκέδαση ήταν ΚΛΕΙΣΤΑ!!! Και τώρα θα μας πουν οι οικονομικοί εκτελεστές ότι η "υπερμεταδοση" (για γέλια και μόνο η λέξη) γίνεται εκεί... Μηπως να ψάξετε ΠΟΥ χασαμε όλους αυτούς τους ανθρωπους και ΓΙΑΤΙ;;;; Σίγουρα πάντως ΌΧΙ στη διασκέδαση κ την εστίαση! Μηπως να ψάξετε ΠΟΙΟΙ δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουν το κακό;;; Ποιοι απέκρυψαν έως και φάρμακα που έχουμε;;;; Σταματήστε το παραμύθι!

-τα νοσοκομεία είναι άδεια από covid....είναι γεμάτα από παρενέργειες...

-οι νοσηλείες μειώνονται συνεχως

-οι θάνατοι έχουν εξαφανισθεί

-είναι κατά καλόκαιρο

-δεν υπάρχει 4ο κύμα και αηδίες πάρα μόνο
στα ψεύτικα "κρούσματα".

-έχει εμβολιασθει το 50% των ενηλίκων
Και άλλο ένα 20% έχει περάσει Covid
έχουμε φτάσει στην περιβόητη ανοσία!

-η μετάλλαξη Δ είναι πολλές φορές πιο
ακίνδυνη απ το αρχικό στέλεχος! Δε μας
νοιάζει που είναι πιο μεταδοτικό. Ανοίξτε τα όλα! Αφήστε μας να ζήσουμε! Φύγετε απ το σβέρκο μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Φαίνεται, πως τα όσα γράφει και λέει κατά καιρούς βρίσκουν αντίθετο τον Γιώργο Λιάγκα οποίος θέλοντας να σχολιάσει τα όσα γράφτηκαν έκανε συνεχώς λάθος το όνομά του όταν αναφερόταν σε αυτόν.

Τότε λοιπόν και η Φαίη Σκορδά με την σειρά της έγινε έξαλλη, αφού του ζήτησε να να γράψει σε ένα χαρτάκι το όνομα του Γρηγόρη Πετράκου προκειμένου να μην το λέει λάθος γιατί φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες.

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν είναι η πρώτη φορά που εξοργίζονται εξαιτίας του

Έξαλλοι έγιναν όλοι στο Πρωινό, μετά από μια ανάρτηση για τον Αρκά που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο τραγουδιστής, είναι από τα πρόσωπα της showbiz που στηρίζουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα, με αποτέλεσμα όπως δήλωσαν στο πάνελ της εκπομπής, οι δηλώσεις του να είναι προκλητικές.

«Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένας άνθρωπος που σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει μια άποψη προκλητική. Το αντιεμβολιαστικό είναι; Θέλουμε να πούμε και άλλα θέματα που έχει θίξει όλα τα χρόνια ο Γρηγόρης Πετράκος; Οι κουβέντες σε θέματα τέτοιας φύσης είναι λάθος να είναι απόλυτες και γενικές.

Κανένα τέτοιο θέμα δεν πρέπει να μπαίνει σε ένα τσουβάλι και με μία πρόταση, όταν είσαι μόνο στη μία πλευρά δεν είναι μαύρο άσπρο. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι τόσο απόλυτος που δεν μπορεί να επηρεάζει και να ασχολούμαστε συνέχεια, γιατί οι απόλυτες θέσεις σε αυτά τα θέματα δεν είναι σωστές.», είπε η Φαίη Σκορδά.