Έλλη Κοκκίνου: "Συμφωνώ με τον Κιάμο που θέλει να τραγουδήσει μόνο με εμβολιασμένους"

"Πολύ καλά θα κάνει. Γι' αυτό τον λόγο..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλλη Κοκκίνου:

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες με την ανακοίνωση του Πάνου Κιάμου πως μετά την άρση των μέτρων το νυχτερινό μαγαζί που θα τραγουδάει θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους.

Η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας στην κάμερα του Καλοκαίρι Not, μεταξύ άλλων πήρε θέση και γι' αυτό και στάθηκε στο πλευρό του τραγουδιστή, εξηγώντας το λόγο.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου

"Είχαμε να τραγουδήσουμε ένα χρόνο βγήκα στη σκηνή με το περισσότερο άγχος που θα μπορούσα να έχω ποτέ. Αυτό το καλησπέρα πόσο καιρό το περίμενα. Δεν το κατάλαβα πως πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα. Συμφωνώ με τον Κιάμο που θα τραγουδήσει μόνο με κόσμο που έχει εμβολιαστεί. Γι' αυτό τον λόγο εμβολιαστήκαμε όλοι για να ξεκινήσουμε πάλι τις δουλειές μας. Κάναμε εμβόλια όλοι για να μπορούν όλοι να πάνε διακοπές, ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πούμε κι αυτό. Για να μπορούν όλοι να πάνε στις δουλειές τους, να μην υπάρχουν μόνο τα επιδόματα.", είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Σε σχέση με κατά 16 χρόνια μικρότερό της, γνωστό τραγουδιστή;

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας εμφανίζονται μαζί στο Theama Venue στη Λεμεσό (δείτε εδώ φωτογραφίες), στην πιο ξεχωριστή συνεργασία του καλοκαιριού. Μια συνεργασία που συζητήθηκε πολύ, όμως η Κύπρος - και όχι μόνο - τις τελευταίες ημέρες συζητάει ακόμα περισσότερο κάτι άλλο: Το γεγονός ότι η Έλλη και ο Λούκας φαίνεται ότι έχουν κολλήσει και στην προσωπική τους ζωή.

Όπως λένε πηγές από το νησί στο περιοδικό Ciao, κάθε βράδυ ο ένας περιμένει τον άλλον και μόλις τελειώσουν το πρόγραμμά τους φεύγουν μαζί. Επίσης, κάνουν διακριτικές εξόδους σε σημεία που είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να τους πετύχει ο φωτογραφικός φακός.

Κατά πόσο αυτή η σχέση έχει μέλλον, είναι κάτι που απομένει να δείξει ο χρόνος. Πάντως οι δυο τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Λούκας Γιώρκας Έλλη Κοκκίνου σχέση