Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Νέες αφίξεις στην τρίτη σεζόν - Τα νέα πρόσωπα που θα φέρουν ταραχή

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν περάσει από οντισιόν και είναι κοντά στο «ναι»

Άγριες Μέλισσες: Νέες αφίξεις στην τρίτη σεζόν - Τα νέα πρόσωπα που θα φέρουν ταραχή
News 09.07.2021 14:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πιο ανανεωμένη και διαφορετική από ποτέ πρόκειται να είναι η τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, στην οποία πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα.

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε σε λίγα επεισόδια των Στάθη Κόικα, στον ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη. Μπορεί ο σκοτεινός αυτός χαρακτήρας να δολοφονήθηκε από τον Μιλτιάδη, όμως θα τον βλέπουμε σε flash back, όπως και τον Γιάννο (Ιωάννη Αθανασόπουλο).

Επίσης θα δούμε την Δόμνα (Νεφέλη Κουρή), αλλά και τον Άλκη Σαραντόπουλο (Δημήτρης Πλειώνης) αφού ο δεύτερος έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της Ουρανίας.

Τα νέα πρόσωπα που ενδέχεται να μπουν στον τρίτο κύκλο

Ο Άρης Σερβετάλης, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχουν περάσει από οντισιόν και πολύ πιθανόν να τους δούμε στην επόμενη σεζόν, ενώ ένας γνωστός ηθοποιός παραλίγο να απολυθεί.

Άγριες Μέλισσες Άρης Σερβετάλης

Άγριες Μέλισσες Δημήτρης Μοθωναίος

Άγριες Μέλισσες Παναγιώτης Μπουγιούρης

Εντολή εξόντωσης για τον Λάμπρο!

Σε λίγες μέρες αρχίζουν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου για τις «Άγριες μέλισσες» σε νέα σκηνικά και με αρκετές αλλαγές σε πράγματα και πρόσωπα (δείτε εδώ ποιος πασίγνωστος ηθοποιός θα συμμετέχει). Ένα από τα νέα πρόσωπα, όπως ήδη έχουμε γράψει, θα είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης, που επιστρέφει στο Διαφάνι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, τίποτα δεν θα είναι όπως θα... φαίνεται.

Ο Ζάχος, που ακόμα δεν έχει κλείσει τυπικά ο ρόλος ως προς τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί, μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο Διαφάνι και βρίσκει παντρεμένη την Ελένη με τον Λάμπρο. Πάντα, φυσικά, ήξερε ότι για την Ελένη ο Λάμπρος ήταν ο άντρας της ζωής της και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο δεν είχαν προχωρήσει τη σχέση τους σε γάμο. Ο Ζάχος, αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ζητάει μετάθεση και φεύγει από το χωριό, γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χωρισμό του από την Ελένη. Τα χρόνια έχουν περάσει και το νέο καθεστώς της χούντας τον φέρνει ξανά πίσω.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας δρώντας παρασκηνιακά και για να εκδικηθεί τον θάνατο του αδελφού του, του Αχιλλέα Μεγαρίτη, φροντίζει να στείλει τον Λάμπρο στην εξορία. Η Ελένη μένει πίσω, απελπισμένη, που για μια ακόμα φορά η ζωή τη χωρίζει με τον άντρα της και μάλιστα σε μια περίοδο που προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν μετά την καταστροφή. Ωστόσο δεν λυγίζει και προσπαθεί να προχωρήσει με τις αδελφές της, όταν μαθαίνει ότι στο Διαφάνι βρίσκεται ο Ζάχος. Η συνάντησή τους είναι αναπόφευκτη και η Ελένη του εξιστορεί τι έχει συμβεί στη ζωή της και ότι ο Λάμπρος βρίσκεται στην εξορία, άδικα κατηγορούμενος για δράση κατά της κυβέρνησης. Ο Ζάχος είναι συμπονετικός απέναντί της, της συμπαραστέκεται σαν φίλος και δείχνει ότι είναι εκεί για να την προστατέψει αλλά και να τη βοηθήσει.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος

Η Ελένη αισθάνεται ότι έχει κάποιον δίπλα της που μπορεί να κάνει κάτι και να φέρει τον Λάμπρο πίσω από την κόλαση που ζει. Ο Ζάχος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την Ελένη και δεν έχει φτιάξει τη ζωή του, βρίσκει την ευκαιρία για να την κρατήσει κοντά του και -γιατί όχι;- να την απομακρύνει εντελώς από τον Λάμπρο. Ετσι αρχίζει να της δίνει ελπίδες ότι έχει τα μέσα και μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να αφήσουν ελεύθερο τον άντρα της. Ωστόσο, παρότι ο ίδιος δεν είναι κακός άνθρωπος, καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο, τυφλωμένος από την αγάπη του για την Ελένη. Κάθε μέρα βρίσκεται κοντά της και κάθε μέρα της υπόσχεται ότι δεν θα αργήσει η επιστροφή του Λάμπρου και ότι όλα τα έχει δρομολογήσει.

Οι μέρες όμως περνάνε και ο Λάμπρος όχι μόνο δεν επιστρέφει στο Διαφάνι και στην Ελένη, αλλά ο Ζάχος κανονίζει να τον κρατάει όσο πιο πολύ γίνεται στην εξορία, με σκοπό να έχει την ευκαιρία να ξανακάνει ίσως δική του την Ελένη…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Καρακάση: «Πήρα μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες»

Μόνο στο Youweekly.gr: Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Γεροντιδάκη!

Share