Ματέο Παντζόπουλος: Η μεγάλη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει για το ξενοδοχείο του στην Άνδρο

Αλλαγές στο Όναρ λόγω κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ματέο Παντζόπουλος: Η μεγάλη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει για το ξενοδοχείο του στην Άνδρο

Η νέα τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και ο Ματέο Παντζόπουλος αναγκάστηκε να πάρει μερικές σημαντικές αποφάσεις για τη λειτουργεία του Όναρ, του ξενοδοχείου του στην Άνδρο λόγω κορωνοϊού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Secret.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη επισκεφθεί τα Άχλα και η ίδια προσέχει πολύ για να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και την οικογένειά της.

Οι αλλαγές που έκανε ο Ματέο Παντζόπουλος στο ξενοδοχείο του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ξενοδοχειακή μονάδα του, για να μπορούν να παραθερίζουν με ασφάλεια όσοι διαμένουν εκεί.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμού.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας έχει λάβει και επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή, για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του. Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλη εταιρία για εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Στα Άχλα υπάρχει και γιατρός, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, μετά από πρωτοβουλία του Μάκη Παντζόπουλου, ενώ η ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας αναφέρει με λεπτομέρειες τις αλλαγές που έγιναν.

Φυσικά, και η οικογένειά του προσέχει και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, με την Ελένη Μενεγάκη να δίνει το καλό παράδειγμα και να τηρεί με προσοχή όλους τους κανόνες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με σορτσάκι πριν και μετά το photoshop

Η Ελένη Μενεγάκη θεωρείται από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση! Πάντα προσέχει την σιλουέτα της και την εμφάνισή της! Σε όλες τις εξόδους της προσπαθεί να είναι περιποιημένη, κομψή και πάντα είναι πρώτο θέμα στα περισσότερα περιοδικά... Τι γίνεται όμως όταν τα φώτα σβήσουν;

Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε για εσένα το πραγματικό κορμί της Ελένης Μενεγάκη! Χωρίς photoshop και επεξεργασίες... Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες η Ελένη δεν έχει και τόσο αψεγάδιαστο κορμί, όπως παρουσιάζεται στις φωτογραφίες...

Δηλαδή, με λίγα λόγια η Ελένη Μενεγάκη είναι μια απλή, καθημερινή γυναίκα όπως όλες εμάς που έχει τις ατέλειες της και τις έχει αγαπήσει! Όπως θα πρέπει να κάναμε όλες... Ασχέτως αν στο instagram χρησιμοποιεί φίλτρα... Όλες το κάνουμε, και γιατί όχι; Το θέμα είναι να μην θεωρούμε πως υπάρχει μόνο αυτό...

Ελένη Μενεγάκη χωρίς photoshop

Ελένη Μενεγάκη αρετουσάριστη

Να σημειωθεί βέβαια πως τα τελευταία χρόνια οι ίδιοι οι celebrities ζητούν να μην γίνεται τόσο επεξεργασία στις φωτογραφίες του θέλοντας να προβάλλουν το πιο αληθινό...