Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο από τις διακοπές της σε υπερπολυτελές σκάφος με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μαζί με αγαπημένους τους φίλους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο από τις διακοπές της σε υπερπολυτελές σκάφος με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, από τις διακοπές που απολαμβάνει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο.

Το ζευγάρι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, απολαμβάνει το καλοκαίρι του στην Κρήτη, ενώ πριν από μερικές μέρες, τους είδαμε μαζί στη σκηνή των Mad VMA. Αυτή τη φορά, μαζί τους στις διακοπές είναι και ο καλός φίλος και συνεργάτης της ηθοποιού, Μελέτης Ηλίας, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Το Σόι Σου, και είναι και κουμπάροι.

Μαζί τους στις διακοπές είναι φυσικά και η κόρη της ηθοποιού, η μικρή Εύα, η οποία περνάει ξέγνοιαστη το καλοκαίρι μαζί με τη μανούλα της.

Στο βίντεο που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται ο σύζυγός της μαζί με τους φίλους τους, να φέρνουν τα ψάρια που έπιασαν και να το απολαμβάνουν, ενώ δεν λείπουν τα γέλια!

Το βίντεο της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η ερωτική εξομολόγηση του Σουτλάτου στη Λασκαράκη

Μια πολύ τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του, Βάσω Λασκαράκη έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία της.

Το ζευγάρι που κρατάει όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι και σήμερα περίπου 3 χρόνια μετά από τον παραμυθένιο γάμο του, παραμένει φουλ ερωτευμένο.

Συχνές λοιπόν είναι οι αναρτήσεις τους στα social media. Χθες, μάλιστα, ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να της κάνει την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση.

«Η ομορφιά στους ανθρώπους είναι μόνο εσωτερική, κάποιες άλλες φορές είναι μόνο εξωτερική και κάποιοι ευλογημένοι άνθρωποι είναι όμορφοι και μέσα τους και έξω τους. Αυτό είναι το κορίτσι μου», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος, μετά την εξομολόγηση της αγαπημένης του για το δεύτερο παιδάκι.

Λευτέρη Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη