«Έχω τρακάρει επειδή κοιτούσα μια όμορφη γυναίκα στο δρόμο»

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχω τρακάρει επειδή κοιτούσα μια όμορφη γυναίκα στο δρόμο»

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα της εκπομπής Σου Κου Family. Μέσα σε όλα, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε πως έχει τρακάρει για μια γυναίκα.

Η Βίκυ Κάβουρα είπε χαρακτηριστικά πως «έχω τρακάρει επειδή κοιτούσα μια άλλη όμορφη γυναίκα που περπατούσε πολύ ωραία στο δρόμο! Ναι, έπεσα στον μπροστά. Αυτό είναι δικαίωμα και του άντρα και της γυναίκας, να θαυμάζει το ωραίο».

«Καμία δεν έχει τη διάθεση να πάρει τον δικό μου τον άντρα και ο δικός μου άντρας έχει διαλέξει εμένα. Οπότε γιατί να ανησυχήσω αν κοιτάξει μια άλλη γυναίκα;» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Και εγώ θα κοιτάξω έναν άνδρα που είναι ωραίος. Το θέμα είναι, όμως, πως δεν θα απατήσω τον σύντροφο μου».

Παράλληλα, η ηθοποιός πρόδωσε και μια άγνωστη μεγάλη της αδυναμία! «Είχα στο σπίτι 47 Barbie, από τις οποίες τώρα έχω κρατήσει μόνο δύο και δεν μπορώ να αποχωριστώ τα παιχνίδια μου».

Δείτε τις δηλώσεις της Βίκυ Κάβουρα παρακάτω:

Η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε ποια είναι πλέον η σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα στο περιοδικό Εγώ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη μετά τα όσα είχαν ακουστεί για το μεταξύ τους.

Η ίδια η Βίκυ Κάβουρα είχε αναφερθεί στη ρήξη που υπήρχε στις σχέσεις τους, και στη νέα της συνέντευξη τόνισε για ακόμα μία φορά π ως οι δυο τους δεν είναι όπως πριν.

Θεωρείς ότι βιώνεις ένα είδος ρατσισμού επειδή είναι μια όμορφη γυναίκα και single;

Πίστεψέ με θα ήταν πολύ πιο εύκολη η ζωή μου αν μοιραζόμουν με κάποιον τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Όμως, σε αντίθεση με αυτό που παρουσιάζεται για εμένα, είμαι πολύ πιο επιλεκτική στο να διαλέξω την ψυχή που θα με συντροφεύσει. Όταν κάνω σχέση, θέλω να είναι από επιλογή κι όχι από ανάγκη ή ανασφάλειες.

Έχεις προδοθεί από άτομα της showbiz;

Το προδοθεί είναι βαριά κουβέντα. Όμως, όταν είσαι ανοιχτός άνθρωπος, όπως εγώ, είναι επόμενο να αισθάνεσαι προδοσία. Έχω συνειδητοποιήσει, πάντως, ότι δεν είναι ο καθένας υποχρεωμένος να σεβαστεί τα όριά σου. Δεν έχω σκοπό, ωστόσο, να αλλάξω. Απλώς άνθρωποι που δεν σέβονται τα όριά μου φεύγουν από τη ζωή μου είτε για λίγο, είτε για πάντα.

Βίκυ Κάβουρα Νίκος Κοκλώνης

Δίνεις ευκαιρίες στους ανθρώπους;

Ε βέβαια.

Τελικά με τον Νίκο Κοκλώνη υπήρξε παρεξήγηση;

Η αλήθεια είναι ότι η επικοινωνία μας δεν είναι όπως παλιά. Ωστόσο, εγώ τον ευχαριστώ πολύ για όλα και το εννοώ αυτό.

«Περάσαμε μία κρισούλα με τον Νίκο Κοκλώνη»

Η Βίκυ Κάβουρα είχε μιλήσει στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της σχετικά με όλα όσα έγιναν με τη συμμετοχή της στο J2US, ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη πέρασε μία μικρή κρίση.

Το καλοκαίρι που πέρασε έγινε πολύς λόγος σχετικά με το αν θα βλέπαμε και φέτος τη Βίκυ Κάβουρα στο celebrity room του J2US, και ενώ αρχικά είχε επιβεβαιωθεί πως θα είναι και πάλι στο show, τελικά είδαμε τη Λάουρα Καραΐσκου να μπαίνει στη θέση της.

Η Βίκυ Κάβουρα, απόλυτα ειλικρινής εξήγησε πως δεν μπορεί να κρατήσει κακία στον Νίκο Κοκλώνη και παρά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι, τα ξαναβρήκανε.

Βίκυ Κάβουρα J2US

«Γιατί ρωτάς τι συνέβη εμένα; Ότι ξέρεις, ξέρω. Σε θέλω, με θέλεις, γιατί δεν παντρευόμαστε είναι με τον Νίκο. Και εγώ ήθελα και ο Νίκος ήθελε, δεν έγινε όμως. Δεν ισχύει τίποτα. Ισχύουν αυτά που βλέπετε. Στις δουλείες μου δεν προδίδω ποτέ και ειδικά τον Νίκο, που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Είχαμε περάσει μια κρισούλα το καλοκαίρι άλλα τα ξαναβρήκαμε, αλλά αυτά είναι στη φιλία πάνω.

Ήθελε, ήθελα, δεν έγινε για οποιοδήποτε λόγο. Και; Μπορεί να κάνουμε κάτι άλλο μαζί στο μέλλον. Ότι και να έγινε και ο Νίκος να έφταιγε σε αυτό, τον αγαπάω τόσο και του έχω αδυναμία. Δεν μπορώ να κρατήσω κακία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.