Survivor: Η τριάδα «φωτιά» διακοπές στην Ρόδο

Νέο φαντασμαγορικό βίντεο στο youtube του Τζέιμς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor: Η τριάδα «φωτιά» διακοπές στην Ρόδο

Μετά από το Survivor που έριξε αυλαία με την νίκη του Σάκη Κατσούλη έναντι του Ηλία Μπόγδανου και αφού εμφανίστηκαν στα Mad VMA 2021 στο πλευρό του Σταν ήρθε η ώρα για ξεκούραση.

Στιγμές χαλάρωσης περνούν στην Ρόδο οι πρώην παίκτες του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης καθώς και η Άννα Μαρία Βέλλη οι οποίοι μαζί κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

Έτσι, το νησί που τους φιλοξενεί είναι η Ρόδος, άλλωστε στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube ο Τζέημς Καφετζής σε βίντεο που δημοσίευσε έκανε γνωστές τις όμορφες στιγμές της τριάδας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

Για να μην ξεχνιόμαστε αυτή ήταν η εμφάνιση της τριάδας στα MVMA

Προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του Mega τα Mad Video Music Awards και μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Άννας Μαρίας Βέλλη, του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη που τραγούδησαν μαζί με τον Stan.

Μπορεί η τριάδα να απουσίαζε από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4, ωστόσο έδωσε το παρών στην μεγάλη εκδήλωση των Mad VMA, όπου κατέκτησαν τη σκηνή στο πλευρό του Stan.

Ο τραγουδιστής και οι πρώην παίκτες του Survivor, εμφανίστηκαν στην σκήνη, με καλοκαιρινό λουκ, τραγουδώντας μια σύζευξη των «Δεν φταις εσύ» και του «Could you be loved».