Survivor 4: Στην Ρόδο Τζέιμς - Άννα Μαρία - Νίκος

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσαν από...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Στην Ρόδο Τζέιμς - Άννα Μαρία - Νίκος

Αχώριστοι είναι μετά το Survivor 4, η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης. Οι τρεις πρώην συμπαίκτες που βρισκόντουσαν στο περιθώριο μέσα στο παιχνίδι, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έχουν μέχρι στιγμής, πάει στο χωριό του Νίκου, αλλά και στην Σίφνο, ενώ πριν ώρες πήραν το αεροπλάνο και ταξίδεψαν στην Ρόδο.

Έχοντας γυρίσει το video food fight όπου ξεφτίλισαν το ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισαν να επισκεφτούν το νησί για να γνωρίσουν οι κάτοικοι και τον Νίκο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους φωτογραφία από την πανέμορφη Ρόδο, ποζάροντας μαζί στο κάμπριο αυτοκίνητο του Τζέιμς.

Survivor 4 Ρόδος Τζέιμς Άννα Μαρία Νίκος

Ασύλληπτο σκηνικό στη Ρόδο - Τι έφτιαξαν ως φόρο τιμής σε Τζέιμς και Μπάρτζη

Η Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτό, περπατάει στους δρόμους της Ρόδου -οπότε η παρέα είναι και πάλι μαζί- και ξαφνικά δείχνει στο πλάνο μία πινακίδα βρίσκεται πάνω στο πλάι.

Η πινακίδα αυτή ανήκει σε ένα μαγαζί και απεικονίζει τους δυο προαναφερόμενους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και γράφει με κεφαλαία γράμματα "winners", δηλαδή νικητές.

Να σημειωθεί πως η υποδοχή τους στην Ελλάδα μετά το Survivor ήταν εξωπραγματική οπότε... δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο που συνέβη κι αυτό κι έγιναν... ταμπέλα!

Το βίντεο με τον Μπάρτζη και τον Καφετζή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οι δυο τους κατάφεραν να συζητηθούν αρκετά τόσο όσο βρίσκονταν μέσα στο ριάλιτι, όσο κι έξω από αυτό, με τον φακό να τους ακολουθεί σε κάθε έξοδο τους.

Στο μεταξύ, τόσο ο Νίκος όσο και ο Τζέιμς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την ζωή τους.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε ως συνήθως να τρολάρει τον κολλητό του αλλά αυτή τη φορά για... τια τα κιλά του και δημοσίευσε έτσι στον λογαριασμό του ένα βίντεο στο οποίο ο Τζέιμς κάνει βραδινό jogging και προπονείται μέσα στο δρόμο.

Ο Νίκος μάλιστα καθ' όλη την διάρκεια του φώναζε χιουμοριστικά: “Χοντρέ τρέχα, πάμε James…”.