Δανάη Μπάρκα: Το όλο νόημα μήνυμα για την επιστροφή στους πρώην

«Αν ένας κύκλος δεν έχει κλείσει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Το όλο νόημα μήνυμα για την επιστροφή στους πρώην

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα κλήθηκε να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους για την επιστροφή στον πρώην, με την παρουσιάστρια να δίνει μία απάντηση όλο νόημα.

Αφού απάντησε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, η Δανάη Μπάρκα εξήγησε πως αν ο κύκλος με τον πρώην σου δεν έχει κλείσει, δεν είναι κακό να γυρίσεις σε εκείνον.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Άλλο ένα θέμα που ρωτάτε πολύ (και πολλοί). (Όχι ότι είμαι ψυχολόγος αλλά θα πω και εγώ τη γνώμη μου) Θεωρώ ότι υπάρχει όλο αυτό το “ταμπού” με τους πρώην χωρίς λόγο. Ναι, αν ένας κύκλος δεν έχει κλείσει και θεωρούμε ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να πάρουμε αποφάσεις και να οριστικοποιηθεί μέσα μας το τι συμβαίνει, γυρνάμε.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και παίζει μεγάλο ρόλο η συγκυρία και οι άνθρωποι. Γυρνάμε αν νιώθουμε ότι θέλουμε να είμαστε εκεί… Όχι από ανασφάλεια, όχι από φόβο (μοναξιάς) όχι από αδυναμία. Από θέληση να τα κάνουμε όλα. Και αν θεωρούμε ότι κάτι έχει να δώσει ακόμα να το διεκδικούμε, να το δείχνουμε και να το φωνάζουμε πριν το χάσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δανάη Μπάρκα πρώην

Μαζί Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς;

Γνωρίστηκαν μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη που έκανε την πρεμιέρα της φέτος στην πρωινή ζώνη του Mega με παρουσιάστρια αυτήν, την Δανάη Μπάρκα και μάγειρα τον Απόστολο Ρουβά!

Οι δυο τους από τις πρώτες κιόλας ημέρες φάνηκε πως ήρθαν κοντά αφού η χημεία τους μπροστά στις κάμερες - αλλά και πίσω από ότι ακούμε - ήταν πολύ καλή!

Οι δυο τους βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου σε παραλία, απόλαυσαν το μπανάκι τους και ο Απόστολος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα στόρι να ποζάρουν μαζί!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν έρθει αρκετά κοντά, ιδιαίτερα μετά τον πρόσφατο χωρισμό της ηθοποιού - παρουσιάστριας.

Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς