Διονύσης Πρώιος: Backstage βίντεο από τα γυρίσματα της ερωτικής ταινίας του πρώην παίκτη του MasterChef

Τρεις κούκλες και στη μέση αυτός - "Σήμερα είναι πατάτα αύριο μπορεί να είναι αγγούρι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διονύσης Πρώιος: Backstage βίντεο από τα γυρίσματα της ερωτικής ταινίας του πρώην παίκτη του MasterChef

"Είναι τιμή μου η ερωτική ταινία, είμαι ένας άνθρωπος 57 ετών. Η ιδέα είναι να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής με ερωτικό περιεχόμενο. Δηλαδή, να συνδυάσω τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ σε αυτή τη ζωή, να κάνω έρωτα και να τρώω. Η μαμά γελάει και λέει: «Θα κάτσουν όλες οι φίλες μου να το δουν»...", είχε πει χαρακτηριστικά ο Διονύσης Πρώιος σε συνέντευξή του και είναι αυτό που λέμε... το είπε και το έκανε!

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του πρώην παίκτη του MasterChef από τα γυρίσματα με την παραγωγή του Σειρηνάκη και τώρα έρχεται στην δημοσιότητα ένα backstage βίντεο.

Τα σχόλια κάτω από το post που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είναι... κάποια αρνητικά, κάποια άλλα όμως ενθαρρυντικά!

Η ανάρτηση του Πρώιου

Βρέθηκε κοντά στην αυτοκτονία

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό YOU

Νιώσατε ποτέ ενοχές απέναντι στον γιο σας;

Βέβαια έχω νιώσει, σήμερα που δεν τον έχω, νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ, όμως, είχαμε πολύ καλή σχέση. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρόνων και τον είδα επτά φορές στη ζωή μου - την έβδομη τον κουβαλούσα. Ο γιος μου (δείτε εδώ φωτογραφία του) πέθανε 20 χρόνων και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα-νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του... Καλύτερα 20 χρόνια όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου.

Όταν τον χάσατε είπατε ποτέ «γιατί αυτός και όχι εγώ»;

Βέβαια, το λέω ακόμα, γιατί έχω μείνει εγώ που έχω ζήσει τόσα πράγματα και δεν έμεινε αυτό το παιδάκι που δεν έκανε ούτε τα μισά από μένα - αλλά στην ουσία είχε κάνει πολλά σε σχέση με την ηλικία του. Ήταν ναυαγοσώστης, είχε ταξιδέψει, μιλούσε πολλές γλώσσες, δεν είχε γνωρίσει κέρατο από σχέση και συνέταιρο-απατεώνα. Έζησε μόνο τον αφρό κι έφυγε. Μπράβο του, γιατί κι εγώ ήθελα να φύγω νέος αλλά δεν τα κατάφερα.

Διονύσης Πρώιος περιοδικό You

Σκεφτήκατε να τον «ακολουθήσετε»;

Βέβαια. Το μόνο που με σταμάτησε για να μην αυτοκτονήσω ήταν ότι υπάρχει μία περίπτωση να ξανασυναντηθούν τα πνεύματά μας και με την αυτοκτονία μπορεί να χάσω αυτή την ευκαιρία. Ήταν το πρώτο πράγμα που έβγαλα από το κεφάλι μου, η μαγκιά ήταν να συνέλθω, να ξαναγελάσω. Συνήλθα με τρία όνειρα που με έκανε και είδα ο γιος μου, κατάλαβα ότι απαγορεύεται να στενοχωριέμαι.

Από τότε που «έφυγε» ο γιος σας θελήσατε να φτιάξετε ξανά τη ζωή σας;

Είναι κάτι που σκέφτομαι συνεχώς, αλλά η υπομονή και η πραγματική αγάπη δεν αγοράζονται. Αυτά σου 'ρχονται στη ζωή και πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές. Από την άλλη είμαι παράξενος, τη θέλω νέα, ωραία και μορφωμένη, να γουστάρει έναν άνθρωπο σαν κι εμένα. Είμαι ένας κοντός και σκουρόχρωμος που πάντα νόμιζε ότι ήταν ψηλός με μπλε μάτια, σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Μετά κοιτιόμουν στον καθρέφτη και έβλεπα ότι ήμουν βάτραχος (γέλια). Μετράει όμως τι αισθάνεσαι, όχι τι είσαι.