Αποκάλεσαν χοντρή την Δανάη Μπάρκα στο instagram - Αυτή ήταν η απάντησή της

Τι έγινε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκάλεσαν χοντρή την Δανάη Μπάρκα στο instagram - Αυτή ήταν η απάντησή της

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο μετά το τέλος της τελευταίας της εκπομπής.

Σε αυτό ένας follower της, έσπευσε να τη ρωτήσει «πώς αισθάνεται που είναι χοντρη;» κι εννοείται η Δανάη Μπάρκα έδωσε την δική της απάντηση ρετουσάροντας μια φωτογραφία της με μαγιό, και δείχνοντας το σώμα της με λιγότερα κιλά, έγραψε «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Πριν από καιρό, είχε προχωρήσει στην εκπομπή της σε μια εξομολόγηση για τα κιλά της. «Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε “εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ”; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων. Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν.

Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος», είχε πει η Δανάη Μπάρκα χαρακτηριστικά.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram:

Η απάντησή της στο Instagram

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τα κιλά

Η Δανάη Μπάρκα έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο ακομπλεξάριστη είναι, με την ίδια αυτή τη φορά να ενθαρρύνει τους ακολούθους της να αγαπούν το σώμα τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια ξεσπά συχνά όταν γίνεται λόγος για το θέμα των κιλών και πάντα σπεύδει να διαφωνεί ανοιχτά με όλους όσους κατακρίνουν το σώμα κάποιου άλλου.

Αυτή τη φορά, η Δανάη δημοσίευσε μερικές φωτογραγίες ποζάροντας με το μαγιό της και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των follower της.

Μία ακόλουθη αρχικά της έγραψε: «Δεν μπορώ άλλο να ακούω τη φράση «είσαι πολύ αδύνατη». Με ρίχνει ψυχολογικά.» με την Δανάη να απαντά: «Το σώμα σου είναι δικό σου. Είσαι η μόνη που οφείλεις να το ελέγχεις, να το τσεκάρεις και να έχεις λόγο. Εσύ και οι γιατροί αν χρειαστείς ποτέ οτιδήποτε. Κανείς άλλος! Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας βάζει σε καλούπια, να σας περιθωριοποιεί, να σας ευνουχίζει ή να σας κρίνει για πράγματα που μόνο εσάς αφορούν. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το καταφέρουμε. Την υγεία μας και τα μάτια μας. Η κατάκριση και τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον, μόνο τον ίδιο που τα κάνει εκθέτουν. Εκείνος είναι ο κούτος. Την ψυχούλα μας να προστατεύουμε κι όλα τα άλλα όπως πρέπει, όταν μπορούμε κι όταν θέλουμε. Μου κάνει εντύπωση που παίρνω τόσα μηνύματα για ανασφάλειες σωμάτων και εμφάνισης. Παιδιά, αγαπήστε τον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Ό,τι κάνετε, κάντε το για εσάς»!

Μια άλλη follower της έγραψε: «Δανάη έχω ανασφάλεια με το σώμα μου. Θέλω τη γνώμη σου. Τι να κάνω», με την Δανάη εξίσου να σχολιάζει: «Να είσαι χαλαρή, γιατί το άγχος μόνο κακό κάνει… Να μην ακούς τους τοξικούς ανθρώπους. Να θέσεις στόχο και χωρίς πανικό, με μικρά βήματα να προσπαθείς να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει… Να περιτριγυρίζεσαι μόνο από ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο… Πάντα όμως πάντα να σε αγαπάς… Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από έναν ωραίο άνθρωπο με αξίες, ευαισθησία, χιούμορ και καλοσύνη. Ένα σώμα με ατέλειες φτιάνεται, ένα μυαλό με κακία δεν αλλάζει…»!

 Δανάη Μπάρκα απάντησε σε follower για τα κιλά και το σώμα

 Δανάη Μπάρκα απάντηση για τα κιλά

 Δανάη Μπάρκα απάντηση σε follower για τα κιλά