Ευτύχης Μπλέτσας: Απαθανατίζει την γυναίκα του να θηλάζει την νεογέννητη κόρη τους

Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευτύχης Μπλέτσας: Απαθανατίζει την γυναίκα του να θηλάζει την νεογέννητη κόρη τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, μιας και πριν μερικές ώρες ήρθε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι τους.

Το ζευγάρι μοιράστηκε χθες, Δευτέρα, τα ευχάριστα νέα για την γέννηση του παιδιού τους, ενώ πρόσφατα πέρασαν και μια μεγάλη απώλεια.

Η Ηλέτρα Αστέρη ανέβασε μια φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα. Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά. Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραια. Γίναμε 3 και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ευτύχης Μπλέτσας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από την ώρα που η αγαπημένη του θηλάζει το μωράκι τους.

Η ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

«Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!! Αγαπη μου @electra_asteri είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, μίλησαν πριν λίγο καιρό για την είδηση της εγκυμοσύνης και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας...Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.