«Λύγισε» η Μαρίνα Ντεμολλάι - Η δημόσια έκκληση της

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λύγισε» η Μαρίνα Ντεμολλάι - Η δημόσια έκκληση της

Μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει το Masterchef 5, ωστόσο η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν αναμφίβολα μια παίκτρια που συζητήθηκε αρκετά μέσα στο παιχνίδι.

Η επίδοξη σεφ κατέλαβε την τρίτη θέση στο ριάλιτι μαγειρικής και έκτοτε πολλές είναι οι φορές που έχει παραχωρήσει δηλώσεις, τόσο για τους συμπαίκτες της και την εμπειρία που έζησε όσο και για την οικογένεια της.

Η έκκληση της Μαρίνας Ντεμολλάι

Αυτή τη φορά, η Μαρίνα προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να στηρίξουν το έργο που κάνει η Αρωγή Θεσσαλονίκης, είτε οικονομικώς, είτε με την προσφορά τροφίμων που θα αποτελέσουν μεγάλη ενίσχυση.

«Σπαράζει» η Μαρίνα Ντεμολλάι η δημόσια έκκληση της

«Δεχόμουν σχόλια από μικρή για την αλβανική μου καταγωγή»

Η πρώην παίκτρια του Masterchef 5, Μαρίνα Ντεμολλάι, μίλησε πρόσφτα στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και συγκεκριμένα στη Νάντια Ρηγάτου.

Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της από το ριάλιτι μαγειρικής όσο και στα σχόλια που δέχεται στα social media από μερικούς followers, ενώ στο μεταξύ έχει φτιάξει η σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της, Ιωάννη.

«Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα και ξεχείλισε το ποτήρι… Γιατί συνήθως τα μηνύματα που λαμβάνω είναι είτε για την καταγωγή μου από την Αλβανία είτε για σχόλια που έκανα για κάποια παιδιά. Εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη από τα απιδιά που αδίκησα κι έχω μιλήσει.

Για την καταγωγή μου δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, είμαι περήφανη που οι γονείς μου είναι από την Αλβανία και για την πατρίδα που με μεγάλωσε. Υπήρχαν σχόλια από μικρή.

Από εκεί ξεκίνησε ο δυναμισμός κι η επιθετικότητα γιατί βάζω ασπίδες για να μην πληγώνομαι συνέχεια. Δεν ήμουν τόσο αδύνατη κι απλά το παιδάκι από την Ελλάδα που πάει σχολείο κι ούτε είχαμε τα τρελά λεφτά για να ντύνομαι καλά. Δεν μετάνιωσα για τίποτα. Αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα κι άξια μάνα.. Βγήκα δυνατή από όλο αυτό.»