Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Βαρύ το κλίμα στο Love It - «Περνά δύσκολα αλλά όλα θα πάνε καλά»

Τα περαστικά της Μαλέσκου - «Η δική μας διάθεση σήμερα έχει...»

Βαρύ το κλίμα στο Love It - «Περνά δύσκολα αλλά όλα θα πάνε καλά»
News 13.07.2021 13:06
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ διαφορετικά ξεκίνησε την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Τρίτης. Η παρουσιάστρια ήταν αρκετά υποτονική και αφού πρώτα καλησπέρησε το τηλεοπτικό κοινό, έπειτα και με σοβαρό ύφος έστειλε τις ευχές της και τα περιστατικά της σε έναν συνάδελφο της που αυτή τη περίοδο περνά δύσκολα.

Η διαφορετική έναρξη της Ιωάννας Μαλέσκου

«Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Οι μέρες είναι ευμετάβλητες και όλα μπορούν να αλλάξουν. Η δική μας διάθεση σήμερα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Να πω γρήγορα περαστικά και καλή ανάρρωση σε έναν πολύ καλό φίλο και συνεργάτη της εκπομπής που περνά λίγο δύσκολα. Όλα θα πάνε καλά.

Στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και την αγάπη μας απλόχερα. Με την αγάπη πάντα αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να λέει: «Δυνατός να είναι». Η παρουσιάστρια στο μεταξύ αναφέρθηκε και στην πίεση που δέχτηκε επαγγελματικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκλονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου για την απώλεια που της κόστισε

Σε μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία με αφορμή τον μαθητή από τη Ναύπακτο που αρίστευσε στις Πανελλήνιες αφού έχασε τους γονείς του από τον κορωνοϊό, και μίλησε για την απώλεια που της κόστισε.

«Θα σας πω πολύ σύντομα, καμία σχέση με αυτό, όμως, απώλεια ήταν και για μένα τότε. Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια περίοδος που βίωσα την πρώτη απώλεια, της γιαγιάς μου, της μαμάς της μητέρας μου», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Για μένα ήταν ο άνθρωπός μου, ήταν παραπάνω από μάνα μου. Τότε ήταν η περίοδος που θα έδινα εξετάσεις για το πτυχίο των γερμανικών. Τα παράτησα όλα. Έκανα μια μεγάλη παύση, μια άρνηση μην αποδεχόμενη το γεγονός ότι είχα χάσει έναν άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπώ».

«Βρέθηκε ένας άνθρωπος, μια καθηγήτρια, η οποία μου είπε “κάνε το, σκέψου τι θα ήθελε η γιαγιά σου”. Πήγα κι έδωσα εξετάσεις, πήρα με άριστα το πτυχίο μου», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με μικροσκοπικό μπικίνι στο μπαλκόνι του σπιτιού της η Ιωάννα Μαλέσκου - Δείτε φωτογραφίες

Happy Day: Ο Παπανώτας «αδειάζει» την Ιωάννα Μαλέσκου - «Πώς τη λένε την κοπέλα;»

Share