Συγκλονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου για το τροχαίο που είχε - «Πέσαμε στον γκρεμό...»

Η σπάνια εξομολόγησή της για την εμπειρία που την έχει σημαδέψει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου για το τροχαίο που είχε - «Πέσαμε στον γκρεμό...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση, σχετικά με ένα τροχαίο που είχε σε νεαρή ηλικία. Η παρουσιάστρια, μοιράστηκε την εμπειρία, η οποία όπως είπε την είχε σημαδέψει.

Η αποκάλυψη αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου ήρθε κατά τη συζήτησή της με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Love it. Ο ηθοποιός μίλησε για το ατύχημα που κόντεψε να του κοστίσει τη ζωή όταν ήταν παιδί και έπεσε σε ένα πεζούλι με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με αφορμή την εμπειρία αυτή του Ιωάννη Αθανασόπουλου, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στο τροχαίο που έζησε μαζί με την οικογένειά της.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το τροχαίο της

«Αντίστοιχη κακή επέτειο έχω κι εγώ για τους γονείς μου γιατί και εμείς σε νεαρή ηλικία πηγαίναμε Κυριακή του Πάσχα στο χωριό και είχε συμβεί ένα ατύχημα. Οδηγούσαν τα ξαδέλφια μου και είχαμε πέσει με τον αδελφό μου ως παιδιά από γκρεμό.

Για καλή μας τύχη ήταν οργωμένο το χωράφι οπότε δεν είχαμε πολλούς άσχημους τραυματισμούς εμείς ως παιδιά. Είχαν βρεθεί άνθρωποι από το πουθενά και μας είδαν. Από τότε λοιπόν συνέβη και σε μένα μια μεγάλη αλλαγή παρότι ήμουν σε νεαρή ηλικία κυρίως όμως την ζούσα μέσα από τα μάτια των δικών μου κάθε φορά που ανακαλούσαν το γεγονός αυτό και ότι άργησαν πολλά χρόνια για να μπω σε ένα αυτοκίνητό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Περνά δύσκολα αλλά όλα θα πάνε καλά»

Πολύ διαφορετικά ξεκίνησε την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Τρίτης. Η παρουσιάστρια ήταν αρκετά υποτονική και αφού πρώτα καλησπέρησε το τηλεοπτικό κοινό, έπειτα και με σοβαρό ύφος έστειλε τις ευχές της και τα περιστατικά της σε έναν συνάδελφο της που αυτή τη περίοδο περνά δύσκολα.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Οι μέρες είναι ευμετάβλητες και όλα μπορούν να αλλάξουν. Η δική μας διάθεση σήμερα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Να πω γρήγορα περαστικά και καλή ανάρρωση σε έναν πολύ καλό φίλο και συνεργάτη της εκπομπής που περνά λίγο δύσκολα. Όλα θα πάνε καλά.

Στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και την αγάπη μας απλόχερα. Με την αγάπη πάντα αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να λέει: «Δυνατός να είναι». Η παρουσιάστρια στο μεταξύ αναφέρθηκε και στην πίεση που δέχτηκε επαγγελματικά η Κατερίνα Καραβάτου.