Μπέσσυ Αργυράκη: «Θα τρελαθώ αν δω τη Ματίνα Παγώνη στο DWTS»

«Όταν μου έκαναν την πρόταση, μετά από πέντε λεπτά τους ξαναπήρα και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπέσσυ Αργυράκη: «Θα τρελαθώ αν δω τη Ματίνα Παγώνη στο DWTS»

Το πρωί της Τρίτης, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει δεχτεί για να συμμετέχει στο DWTS.

Η ίδια τόνισε πως δεν έχει κλείσει ακόμα και πως απλά έχει γίνει μια συζήτηση. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια έπαθε σοκ όταν άκουσε ότι η Ματίνα Παγώνη μπορεί να βρεθεί στο χορευτικό σόου!

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

«Μια κουβέντα κάναμε για το DWTS, δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας που να ξέρουμε ότι θα το προχωρήσουμε. Θα το σκεφτούμε, θα το αποφασίσουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά και το κανάλι γιατί το κανάλι είναι αυτό που αποφασίζει και ο παραγωγός. Όταν μου έκαναν την πρόταση, μετά από πέντε λεπτά τους ξαναπήρα και τους ρώτησα αν με θέλουν για επιτροπή ή για να χορέψω. Νόμιζα ότι ήταν για την επιτροπή, αλλά μου είπαν για να λάβω μέρος.

Όταν δούλευα έκανα show, με σήκωναν οι χορευτές… Τώρα, αν θέλει κανείς να του πέσει η μέση ή να πάθει λουμπάγκο, να με σηκώσει. Γι’ αυτό πρέπει ο παρτενέρ να είναι πολύ δυνατός.

Για τη Ματίνα Παγώνη, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Θα τρελαθώ! Να το δω κι αυτό».

«Είναι κάτι που τελικά δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στο Αννίτα Κοίτα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο σπίτι που κάηκε, μετά τις φωτιές στην Κόρινθο.

Η ίδια μίλησε επίσης για την γνωριμία της με τον σύζυγο της μέσω της Έφης Σαρρή, ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε και την θλίψη της για το καμμένο σπίτι του.

«Η Έφη Σαρρή είχε ένα δεσμό με ένα γυναικολόγο τότε και δουλεύαμε μαζί. Το μεσημέρι μου είπε ότι ένας συνάδελφος του δεσμού της, του είχε πει ότι ενδιαφέρεται να φτιάξει την ζωή του και το θεώρησε καρμικό γιατί αυτό ήθελα κι εγώ.

Σίγουρα είναι ένα γεγονός, το οποίο μας έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά. Είναι κάτι που τελικά δεν μπορώ να το διαχειριστώ όσο αισιόδοξη κι αν είμαι. Το μόνο που ελπίζω είναι ότι μέσα από ένα καινούριο σπίτι, θα ανανεωθούμε λιγάκι πρώτα ο Θεός και αν καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα σπιτάκι στο ίδιο σημείο, θα είμαι πολύ ευχαριστημένη.».