«Είναι ένα ερωτικό τραγούδι» - Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το βίντεο κλιπ με τον Σάκη και τη Μαριαλένα

«Ο ένας αφιέρωνε τα τραγούδια μου στον άλλον...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι ένα ερωτικό τραγούδι» - Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το βίντεο κλιπ με τον Σάκη και τη Μαριαλένα

Το πρωί της Τρίτης, ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Σάκη και της Μαριαλένας στο βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως τα δύο παιδιά ήταν θαυμαστές του εδώ και πολλά χρόνια και έτσι, πριν από μερικές μέρες τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του για ποτό. Εκεί λοιπόν, ο Λευτέρης Πανταζής αποφάσισε να τους κάνει την πρόταση για να συνεργαστούν.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το βίντεο κλιπ με τον Σάκη και τη Μαριαλένα

«Τα παιδιά ήρθαν να πιούν ένα ποτάκι στο σπίτι μου γιατί με θαυμάζουν χρόνια. Ο ένας αφιέρωνε τραγούδια στον άλλον. Υπάρχει ένα τραγούδι που συνδέεται με την ιστορία που έχουν περάσει τα παιδιά και γι΄αυτό τους έκανα την πρόταση να παίξουν στο βίντεο κλιπ του. Είναι ένα ερωτικό τραγούδι.

Με τον Τριαντάφυλλο θα συνεργαζόμουν αν μου γινόταν πρόταση, έχω συνεργαστεί άλλωστε και στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για την συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο

O Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή love it πριν από λίγο καιρό, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο.

«Έχω θετικό πρόσημο με την συνεργασία μου με τον Τριαντάφυλλο. Ο αρχηγός πρέπει να είναι καλός με τα παιδιά του κι ο Τριαντάφυλλος τότε ήταν πιτσιρικάς. Τον έφερε κοντά μου ο παλιός συνεργάτης μου, Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος είμαι και μέχρι σήμερα κι είχε έρθει στο καμαρίνι μου. Τότε ήμουν με την Καίτη Γαρμπή και τον Σάκη Ρουβά και τον βοήθησα να πάει στην εταιρία που ήμουν εγώ κι εκεί ξεκίνησε ο Τριαντάφυλλος από την Ρόδο.

Μετά συνεργαστήκαμε. Τον πήρα μαζί μου στο Θάλασσα, στο House αλλά και στην Αυστραλία.» είπε ο Λευτέρης Πανταζής. Είναι πως θα δεχτείς την επιτυχία. Αν σου έρθει απότομα κι είσαι μικρός, μπορεί και να καβαλήσεις κανένα καλάμι λιγάκι» ανέφερε ο Λεύτερης Πανταζής.