Έγκυος στο δεύτερο παιδί της, το plus size μοντέλο, Άσλεϊ Γκράχαμ

Ανέβασε ημίγυμνη φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της, το plus size μοντέλο, Άσλεϊ Γκράχαμ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Άσλεϊ Γκράχαμ και μάλιστα για δεύτερη φορά, καθώς με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

To plus size μοντέλο έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και μάλιστα, οι αναρτήσεις που κάνει με το πρώτο της παιδάκι, γίνονται ανάρπαστες.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της ποστάροντας μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει ημίγυμνη, κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ανάρτηση της Άσλεϊ Γκράχαμ για την εγκυμοσύνη της

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλα πένθη, ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Απλά προσπαθώ να διαχειριστώ και να γιορτάσω αυτό το νέο κεφάλαιο και το τι σημαίνει για εμάς» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Άσλεϊ Γκράχαμ

Η Άσλεϊ Γκράχαμ είναι ένα από τα πρώτα plus-size γυναικεία μοντέλα που κατέκτησαν την γενικά αυστηρά «δομημένη» βιομηχανία της μόδας, που απαιτεί πολύ συγκεκριμένο σωματότυπο και στα δύο φύλα- σίγουρα εκ διαμέτρου διαφορετικό από τις πλούσιες καμπύλες της Γκράχαμ.

«Δεν αντέχω πλέον την ερώτηση "πώς νιώθετε που είστε plus-size μοντέλο;". Την μισώ. Θέλω να πω, κάνω αυτή τη δουλειά 17 χρόνια και δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχω αναγκαστεί να μιλήσω για τον όρο "plus-size". Νομίζω πως δεν πρέπει να μπαίνει καμία ταμπέλα στις γυναίκες. Κάτι τέτοιο διχάζει πάρα πολύ.

Άσλεϊ Γκράχαμ εγκυμοσύνη

Ωστόσο, δεν ξέρω για ποιον λόγο, είμαι εκείνη που μου δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω σε τόσα πολλά εξώφυλλα και να έχω φωνή. Δεν το παίρνω αυτό ελαφρά και νομίζω πως το να είμαι η φωνή και το πρόσωπο για τόσες πολλές γυναίκες που δεν έχουν εκπροσωπηθεί- στη μόδα, τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση- είναι ενθαρρυντικό, είναι καταπληκτικό» λέει η Άσλεϊ.

«Κάποιες μέρες το ξεχνάω και μετά μου έρχεται κάποιος κλαίγοντας και λέει, "Εξαιτίας σου, φόρεσα σόρτς σήμερα" ή λαμβάνω κάποια mail που λένε, "Έκανα σεξ με τον άντρα μου με τα φώτα αναμμένα". Αυτές τις στιγμές, λέω, Ουάου αλλάζεις τις ζωές των ανθρώπων, και το κάνεις απλώς με το να είσαι ο εαυτός σου» προσθέτει.