Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Χριστίνα Μπόμπα λίγο μετά τη γέννηση των διδύμων

«Να ζήσουμε ξανά ελεύθεροι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Χριστίνα Μπόμπα λίγο μετά τη γέννηση των διδύμων

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων μπήκε και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία λίγο μετά τη γέννηση των διδύμων της, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, κατόπιν συνεννόησης με τον γυναικολόγο της.

Η influencer, τις προηγούμενες μέρες μίλησε για τον εμβολιασμό στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σήμερα και εξήγησε πως τόσο καιρό δεν μπορούσε να κάνει το εμβόλιο λόγω της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα παρακίνησε όλο τον κόσμο να κλείσει το ραντεβού του για να απελευθερωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για το εμβόλιο

«Σήμερα έκανα κι εγώ την πρώτη δόση του εμβολίου. Νιώθω χαρούμενη και πιο ασφαλής! Για όλους όσοι με ρωτάτε σε σχέση με το θηλασμό και το εμβόλιο, εννοείται πως δεν αποφάσισα να το κάνω από μόνη μου, αλλά μετά από σύσταση τόσο του γυναικολόγου μου @ptanimanidis όσο και του παιδιάτρου μας.

Ελπίζω όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε επιτέλους αυτήν την κατάσταση και να ζήσουμε ξανά ελεύθεροι», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα πριν μπει στο χειρουργείο για να γεννήσει τις μικρές της

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως γέννησε με καισαρική και μάλιστα μοιράστηκε και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν μοιραστεί μέχρι στιγμής αρκετές φωτογραφίες και βίντεο με τις μικρές τους, ωστόσο το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι πολύ ιδιαίτερο.

Η ίδια ποζάρει στο κρεβάτι με το οποίο την μετέφεραν στο χειρουργείο, γεμάτη από χαρά καθώς γνωρίζει πως σε λίγη ώρα θα αντικρύσει τα αγγελούδια της.

Χριστίνα Μπόμπα καισαρική