Η Μαρίνα από την κουζίνα του MasterChef 5 απευθείας στη θάλασσα με καυτό μπικίνι

Μας δείχνει τα τατουάζ της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Μαρίνα από την κουζίνα του MasterChef 5  απευθείας στη θάλασσα με καυτό μπικίνι

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε από το φετινό MasterChef 5 ήταν η 29χρονη Μαρίνα Ντεμολλάι.

Παρόλο που αρκετοί την αποκαλούσαν ως η «μισητή του Twitter» επέστρεψε και πάλι στο παιχνίδι μετά από την πρώτη της αποχώρηση και με το πείσμα της κατάφερε να φτάσει μέχρι και την τελική τριάδα του ριαλιτι μαγειρικής στο Star.

Η όμορφη 29χρονη μαγείρισσα παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι μητέρα δύο παιδιών από τον γάμο της με τον πολυαγαπημένο της Χρήστο. Η ίδια δήλωνε από την αρχή του παιχνιδιού μαχήτρια.

Μπορεί το MasterChef να αποτελεί για την ίδια ένα παρελθόν όμως η Μαρίνα εξακολουθεί να μαγειρεύει και να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Από την φωτογραφία της, αυτή τη φορά μας έδειξε τις αναλογίες της φορώντας ένα μαύρο μπικίνι αλλά είδαμε και ένα μεγάλο τατουάζ που έχει στο πόδι της.

Δείτε την παρακάτω:

Μαρίνα Ντεμολλάι: Η 29χρονη, το καυτό μπικίνι και το τατουάζ

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Ντεμολλάι για το MasterChef

H Μαρίνα Ντεμολλάι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου και μας σύστησε τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Η πρώην παίκτρια του Masterchef 5 μίλησε για εμπειρία που απέκτησε από το παιχνίδι ενώ αποκάλυψε πως προσπαθεί να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με την οικογένεια της, εξομολογώντας την ίδια στιγμή τα σχόλια που έχει δεχτεί λόγω της αλβανικής της καταγωγής.

«Μετά το MasterChef προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε λίγο πιο οικογενειακά. Ήταν επιλογή μας να κάνουμε μικροί παιδιά. Είμαστε από τους γονείς που πιστεύουμε ότι πρέπει να μεγαλώνουν μαζί μας τα παιδιά και να μπορούμε να βγαίνουμε έξω μαζί και να κάνουμε παρέα πολλά πράγματα.

Δεν είμαι παντρεμένη. Είμαστε μαζί από τα 12. Δεν είμαι καλή στο να θυμάμαι επετείους και τέτοια. Εντάξει, θα θυμηθώ πάντα τη γιορτή και τα γενέθλιά του. Όλο αυτό με τα λουλουδάκια και τις καρδούλες, εγώ δεν... Ζηλεύω αρκετά και το δείχνω αρκετά. Έχουμε τους ίδιους κωδικούς και είναι ανοιχτά τα τηλέφωνα σε όλο το σπίτι. Μπορεί να τύχει να μιλήσω με κάποιον από το δικό του τηλέφωνο και να έρθει ένα μήνυμα εκείνη την ώρα».