Σε άσχημη κατάσταση η Ιωάννα Μαλέσκου - «Το πόσο έχω κλάψει σήμερα και πόσο έχω φορτιστεί..»

«Ειλικρινά, αναθεώρησα πολλά πράγματα» - Η εξομολόγηση στον αέρα του Love It

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε άσχημη κατάσταση η Ιωάννα Μαλέσκου - «Το πόσο έχω κλάψει σήμερα και πόσο έχω φορτιστεί..»

Με άσχημη διάθεση ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία και στην χθεσινή της έναρξη στο Love It δεν ήταν και στα καλύτερα της.

Η όμορφη παρουσιάστρια φιλοξένησε νωρίτερα την Ματίνα Κυριακού, την γνωστή συγγραφέα η οποία έχασε το γιο της από καρκίνο και έγραψε το βιβλίο «Αλέξανδρος, να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος».

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και συγκινητικό με την Ιωάννα Μαλέσκου να αποκαλύπτει πως έχει κλάψει αρκετά με το βιβλίο αυτό.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Το πόσο έχω συγκινηθεί ξεφυλλίζοντας αυτό το βιβλίο “Αλέξανδρος, να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος”. Το πόσο έχω κλάψει σήμερα και πόσο έχω φορτιστεί συναισθηματικά δεν μπορώ να σας το πω.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι χαίρομαι που μέσα από τον πόνο, μέσα από αγώνα και μέσα από τέτοιες διαδικασίες, πόσω δε μάλλον την απώλεια του παιδιού σου, να έχεις τη δύναμη να δώσεις αγάπη και ελπίδα σε πάρα πολλές οικογένειες. Θέλω να σας πω πολλά μπράβο μέσα από την καρδιά μου και θα προσπαθήσω να μην φορτιστώ συναισθηματικά περισσότερο από αυτό που πραγματικά τηλεοπτικά μπορώ να διαχειριστώ.

Ειλικρινά, αναθεώρησα πολλά πράγματα για τη δική μου ζωή».

Ιωάννα Μαλέσκου κλαίει

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το τροχαίο της

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση, σχετικά με ένα τροχαίο που είχε σε νεαρή ηλικία. Η παρουσιάστρια, μοιράστηκε την εμπειρία, η οποία όπως είπε την είχε σημαδέψει.

Η αποκάλυψη αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου ήρθε κατά τη συζήτησή της με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Love it. Ο ηθοποιός μίλησε για το ατύχημα που κόντεψε να του κοστίσει τη ζωή όταν ήταν παιδί και έπεσε σε ένα πεζούλι με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με αφορμή την εμπειρία αυτή του Ιωάννη Αθανασόπουλου, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στο τροχαίο που έζησε μαζί με την οικογένειά της.

«Αντίστοιχη κακή επέτειο έχω κι εγώ για τους γονείς μου γιατί και εμείς σε νεαρή ηλικία πηγαίναμε Κυριακή του Πάσχα στο χωριό και είχε συμβεί ένα ατύχημα. Οδηγούσαν τα ξαδέλφια μου και είχαμε πέσει με τον αδελφό μου ως παιδιά από γκρεμό.

Για καλή μας τύχη ήταν οργωμένο το χωράφι οπότε δεν είχαμε πολλούς άσχημους τραυματισμούς εμείς ως παιδιά. Είχαν βρεθεί άνθρωποι από το πουθενά και μας είδαν. Από τότε λοιπόν συνέβη και σε μένα μια μεγάλη αλλαγή παρότι ήμουν σε νεαρή ηλικία κυρίως όμως την ζούσα μέσα από τα μάτια των δικών μου κάθε φορά που ανακαλούσαν το γεγονός αυτό και ότι άργησαν πολλά χρόνια για να μπω σε ένα αυτοκίνητό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.