Εντελώς αμακιγιάριστη στις διακοπές της η Κατερίνα Καινούργιου

Πιο λαμπερή από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εντελώς αμακιγιάριστη στις διακοπές της η Κατερίνα Καινούργιου

Οι υποχρεώσεις της με την εκπομπή της τελείωσαν και έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δε δίστασε να ανεβάσει και ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί καθημερινά να την παρακολουθούσαμε βαμμένη και φτιαγμένη στην εκπομπή, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου μας απέδειξε πως είναι εξίσου λαμπερή και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια ποζάρει εντελώς άβαφη. Τις προηγούμενες μέρες ανέβασε μία φοβερή φωτογραφία από τις διακοπές της στη Μύκονο, η οποία μάλιστα έγινε ανάρπαστη στα social media.

Άλλωστε, όλες οι γυναίκες χαλαρώνουμε στις διακοπές και αφήνουμε στην άκρη το νεσεσέρ του μακιγιάζ αφού το μαύρισμα είναι το καλύτερο foundation που μπορούμε να φορέσουμε!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς μακιγιάζ

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Στη Μύκονο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου

Μια γεμάτη χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου έφτασε στο τέλος της και επίσημα πριν από λίγες ημέρες όταν αποχαιρέτησε το κοινό του Ευτυχείτε μέσα από την συχνότητα του Open.

Ωστόσο, οι ημέρες που ακολούθησαν δεν ήταν ήρεμες καθώς έσκασε μια σειρά από εξώδικα μεταξύ αυτής και του τηλεοπτικού σταθμού, λύνοντας επεισοδιακά το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Λίγο μετά από όλα αυτά η παρουσιάστρια μάζεψε τα πράγματά της και έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ταξίδεψε μέχρι το αγαπημένο νησί των διάσημων, τη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε να περπατά ανέμελη σε γνωστή παραλία με τον επιχειρηματία και να μιλά στο τηλέφωνο. Λογικά διευθετεί τα επαγγελματικά της από απόσταση γιατί... μια επαγγελματία γυναίκα δεν σταματά ποτέ να δουλεύει.

Κατερίνα Καινούργιου αποκλειστικές φωτογραφίες

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου