Love it: "Κάποιοι ξεπατάνε και like" - Η απίστευτη σπόντα της Μαλέσκου στον Χεζόνια

Πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love it:

Πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές σήμερα φυσικά ο χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη (διαβάστε εδώ αποκλειστικά τον λόγο που επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους). Με αφορμή το γεγονός αυτό, λοιπόν, στον αέρα του Love it "παίχτηκε" ένα απίστευτο σκηνικό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου όπως αναφέρουν φήμες τις οποίες δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ, φέρεται να είχε ένα φλερτ με τον Χεζόνια. Μάλιστα ενώ τον είχε ακολουθήσει από το instagram account του σκυλιού της κι εκείνος της είχε κάνει κάποια like, τις τελευταίες ημέρες έγινε και unfollow και... τα likes πάρθηκαν πίσω!

Ο καλεσμένος της Ιωάννας, λοιπόν το μεσημέρι της Πέμπτης κατάφερε να προκαλέσει αμηχανία στο πλατό με τον παρακάτω διάλογο:

Ο απίστευτος διάλογος στον αέρα του Love it

Ι.Μ.: Συγγνώμη, δεν σας ενδιαφέρει εσάς, ως γυναίκα θα μιλήσω, μια πολύ όμορφη γυναίκα, επιτυχημένη σε αυτό το οποίο έχει επιλέξει, δοκιμάζει καινούργια πράγματα και της πηγαίνουν πολύ καλά. Είναι μάνα, έχει πολλαπλούς ρόλους…

Ν.Γ.: Αν έκανε unfollow, ας πούμε…

Ι.Μ.: Πώς;

Μ.Μ.: Αν έκανε unfollow! Ποιους έκανε unfollow

Ι.Μ.: Και κάποιοι ξεπατάνε και like!

Ποιος είναι ο Μάριο Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια είναι Κροάτης επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Με ύψος 2.03μ. αγωνίζεται στη θέση του Σμολ φόργουορντ / Σούτινγκ γκαρντ για την ομάδα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Επιλέχθηκε το 2015 στην πέμπτη θέση του ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ. Μπασκετικό του πρότυπο αποτελεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Χεζόνια αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 12 και 13 ετών, στην πατρίδα του στην Κροατία, στην ομάδα του Ντουμπρόβνικ. Το 2010, ο Χεζόνια υπέγραψε συμβόλαιο με τον κροατικό σύλλογο Ζάγκρεμπ. Το 2011, κέρδισε το Nike International Junior Tournament με την ομάδα του. Ονομάστηκε επίσης μέλος στην ομάδα All-Tournament, μαζί με τον τότε συμπαίκτη του Ντάριο Σάριτς. Αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης την σεζόν 2011–12 λόγω της μονοπυρήνωσης από την οποία έπασχε.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2021, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21. Ο Χεζόνια έχει πολλάκις αναφερθεί στους πράσινους, λέγοντας πως είναι η αγαπημένη του ομάδα.