Έναρξη με τραγούδι της Βανδή στο Love It - Το σχόλιο της Μαλέσκου για τον χωρισμό τους

«Με κάνει να αισθάνομαι κάπως...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έναρξη με τραγούδι της Βανδή στο Love It - Το σχόλιο της Μαλέσκου για τον χωρισμό τους

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη και για τον λόγο αυτόν η εκπομπή Love It δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με ένα τραγούδι της.

Συγκεκριμένα, η έναρξη έγινε με το «Νυχτολούλουδο», ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της αγαπημένης ερμηνεύτριας, η οποία μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αποφάσισε να τραβήξει πια διαφορετικούς δρόμους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φυσικά σχολίασε μέσα από την εκπομπή το διαζύγιο αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά πως την έκανε να νιώσει κάπως περίεργα.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαϊδη

«Τι να πρωτοπείς έχει πει κομματάρες και μας έχουν σημαδέψει και ταυτίζεσαι ειδικά στον χωρισμό.

Απλά όταν έρχεται η στιγμή που έσκασε σαν βόμβα η είδηση για τον χωρισμό τους μετά από τόσα χρόνια και με δύο παιδιά κάπως εμένα σαν Ιωάννα με κάνει να αισθάνομαι» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Βανδή και Νικολαΐδης - Μόνο εδώ!

18 χρόνια μέτρησε ο γάμος της Δέσποινας Βανδής και του Ντέμη Νικολαΐδη που είχε γίνει υπό άκρα μυστικότητα - δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό - αλλά η σχέση τους γενικά μπορώ να σας πως μέτρησε ακόμα περισσότερα.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο κύριος και η κυρία Μπέκαμ της Ελλάδας τους έλεγαν και σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως μετά από μισή ζωή θα επέλεγαν ξεχωριστούς δρόμους.

Η κοινή ανακοίνωση του γάμου τους "έσκασε" σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης 15/7 κι εγώ έτρεξα κατευθείαν να μιλήσω με φίλους και γνωστούς του ζεύγους. Να μάθω τι συνέβη κι έμαθα. (Σιγά που θα μου ξέφευγε).

Εγώ να ξέρετε είχα ξεκινήσει να υποψιάζομαι από την πρόσφατη εμφάνιση που έκανε η τραγουδίστρια στο Σπίτι με το Mega, όταν έκλαψε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ένα ερωτοτράγουδο.

Νικολαΐδης Βανδή χωρισμός

Πληροφορίες που άντλησα από το περιβάλλον του ζευγαριού και θα σας τις μεταφέρω αποκλειστικά και μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως ένα από τα πράγματα που "σκότωσαν" την σχέση αυτή ήταν η έλλειψη χρόνου και κάποιοι μικροκαυγάδες.

Είναι λογικό ένα ζευγάρι να καυγαδίζει, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα στην ζωή αλλά όταν οι καυγάδες γίνονται από απόσταση, η κατάσταση δυσκολεύει. Η Δέσποινα Βανδή έλειπε πολλές μέρες τον μήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής της My Greece, κάτι που δυσκόλευε την επικοινωνία με τον αγαπημένο της.

Έτσι και οι δυο, ως σωστοί γονείς, σεβόμενοι το σπίτι τους και τα τόσα χρόνια που πέρασαν μαζί αποφάσισαν για χάρη των παιδιών τους, για να μην ζουν σε ένα όχι και τόσο καλό κλίμα, να χωρίσουν και να προχωρήσουν παρακάτω.

Το ρεπορτάζ αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, σύμφωνα με όσα μου αποκάλυψαν φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει 100% τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού...

Εμείς ελπίζουμε όλα να είναι για καλό!